Kahreden ölüm kararı

Güncelleme Tarihi:

Kahreden ölüm kararı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 29, 2009 17:32

Küresel kriz dünyanın her tarafında trajik olayların yaşanmasına neden oluyor. Son olarak ABD'de işini kaybeden bir baba, 5 çocuğunu ve eşini öldürdükten sonra intihar etti.

Haberin Devamı

EKONOMİK KRİZİN YOK ETTİĞİ AİLE

Çalıştığı hastanede işine son verilen Ervin Lupoe ailesini yok etmeden önce Kaliforniya TV'nin internet sayfasına bir mesaj gönderdi. Mesajda ölüm kararını eşiyle birlikte aldıklarını ve karısının, "Eğer öleceksek niçin çocuklarımızı başkasının eline bırakalım" dediğini belirtti.

Korkunç olay sonrası açıklama yapan Los Angeles polis sözcüsü Kenneth Garner, "Cinnete götüren bu olayın nedeni ailenin ekonomik krize girmesi ve iÅŸsiz kalması" dedi.Â

DÃœNYADAN KISA KISA

SÄ°GARAYA KARÅžI FETVA
Endonezya'da sigara tiryakileri ve sigara şirketleri, Ulema Konseyi'nin sigara içilmesini kısıtlayan fetvasını sert biçimde eleştirdi. Ulema Konseyi (MUI), geçen hafta sonu yayımladığı fetvasında, sigara içmeyi tamamen yasaklamadı, ancak kamusal alanlarda sigara içilmesini ve hamilelerle çocukların sigara içmesini yasakladı.

Haberin Devamı

HIRSIZLIK YAPAN KİŞİNİN ELİ KESİLDİ
Somali'nin büyük bir bölümünün kontrolünü elinde tutan aşırı dinci militanlar, hırsızlık yapan bir kişinin elini kesti. Liman kenti Kismayo'da hakimlik yapan Muhammed Sahel İidle, bir iş kadınına ait olan, 300 dolar değerindeki balık ağından 3 torba balık çalmaktan suçlu bulunan 26 yaşındaki gencin elinin dün kesildiğini açıkladı.

KÜTÜKLE SUİKAST GİRİŞİMİ
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in, eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'le birlikte 1970 yılında Avustralya gezisi sırasında suikast girişiminden kurtulduğu bildirildi. Emekli polis memuru Cliff McHardy, Lithgow Mercury adlı yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, kimliği belirlenemeyen kişilerin, Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip Yeni Güney Galler eyaletinde trenle Orange kentine giderken trenin raydan çıkması amacıyla yola büyük bir kütük yerleştirdiklerini belirtti.

PLASTİKTEN VÜCUDUMUZA GEÇEN TEHLİKE
ABD'de yapılan bir araştırma, birçok plastik üründe kullanılan tartışmalı bir kimyasalın, vücutta sanılandan daha uzun süre kalabileceğini gösterdi. Rochester Üniversitesi'nde görevli doktor Richard Stahlhut ve çalışma arkadaşları yaptıkları araştırma çerçevesinde, 1469 yetişkinin idrarlarındaki BPA (bisfenol A) kimyasalının seviyelerini inceledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!