TEB'den pratik internet şubesi

Güncelleme Tarihi:

TEBden pratik internet şubesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2009 17:08

Türk Ekonomi Bankası (TEB), “TEB Pratik İnternet Şubesi”ni hayata geçirdiğini duyurdu.

TEB'den yapılan açıklamada, www.teb.com.tr'den işlemlerini yapmak isteyen TEB müşterilerine, bugüne kadar kullandıkları internet şubesine ek olarak “Pratik İnternet Şubesi” seçeneği sunulduğu belirtildi.

Açıklamada, “TEB Pratik İnternet Şubesi”nde, “Hesaplarım”, “Kredi Kartlarım”, “Yatırımlarım”, “Faturalarım”, “Para Gönder” ve “Kontör Yükle” gibi en sık yapılan işlemlerin kısa yol olarak ön yüzde yer alırken sayfanın en altında bulunan güvenlik seviye göstergesinin, müşterinin güvenlik seviyesini anlık olarak hesaplayıp görüntüleyebildiği ve seviyenin yükseltilmesi için müşteriyi uyardığı kaydedildi.

TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, sundukları ürün ve hizmetlerle teknolojiyi hizmete dönüştüren banka olduklarını belirterek, bankacılık hizmetlerinin her alanında pratik olma felsefesi ile hareket ettiklerini bildirdi.

Kişmir, şunları kaydetti:
“ATM ve Mobil bankacılıkta nasıl basit bir menü ve yalın bir ekranla işlemler yapılabiliyorsa, TEB Pratik İnternet Şubesi'nde de aynı hizmeti hedefledik. Türkiye'de yaklaşık 20 milyon internet kullanıcısından sadece 4 milyonu, internet bankacılığını kullanıyor. Artan internet kullanımına rağmen internet bankacılığı kullanım oranının düşük olması, müşterilerin internet bankacılığını henüz pratik ve yeterince güvenli bulmamalarıdır. TEB olarak, müşterilerimizi korumaya bilgisayarlarından başlıyoruz. Müşterilerimize ilk yıl ücretsiz olarak McAffee İnternet Güvenliği programını sunuyoruz. 'TEB Pratik İnternet Şubesi'nde yer alan güvenlik göstergesi de müşterilerimizi güvenlik konusunda aksiyon almaya yönlendiriyor”Açıklamada, “TEB Pratik İnternet Şubesi”ni görmek ve denemek isteyenlerin https://ebank.teb.com.tr/bireysel/Parola.do linkine tıklayarak TEB Pratik İnternet Şubesinin demo sayfasına ulaşabileceği, Demo olarak kullanılan Kullanıcı Kodunun, “3333”, parola ve şifrenin, “123” olduğu bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!