Ziraat Bankası'na Visa'dan ödül

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Bankasına Visadan ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2009 12:28

Türkiye'de 10 milyon Visa kartını aşan ilk banka olan Ziraat Bankası'nın ödüllendirildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Visa Europe tarafından yapılan açıklamada, 23 üye banka ile faaliyet gösterdikleri Türkiye'de 56,6 milyon visa kartı bulunduğu ve portföyünde 10 milyonuncu Visa kartını aşan ilk banka olan Ziraat Bankası'nın ödüllendirildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Visa Europe Bölge Genel Müdürü Berna Ülman, Ziraat Bankası'nın verdiği 10 milyonuncu kartın, dünyada en çok tercih edilen ödeme sistemi visaya ait olmasının, her 2 kurumun ortak başarısı olduğunu ifade etti. Ülman, şunları kaydetti:

“Türk bankacılık sektöründe ilkleri gerçekleştiren ve ekonomimizin gelişmesinde kilit rol oynayan Ziraat Bankası ile yaptığımız işbirliği, Visa Europe'un Türkiye'de elde ettiği başarıda önemli bir yere sahiptir.

Kartların yaygınlaşmasına yönelik olarak yaptığımız ortak çalışmalarımız çiftçinin, tüccarın, girişimcinin, öğrencinin, emeklinin modern ekonomik sistem içine dahil edilmesinde önemli rol oynamıştır. Üye bankalarımızla yürüttüğümüz bunun gibi pek çok çalışma ile finansal katılım, makroekonomik büyüme, istihdam artışı, kayıt dışı ile mücadele gibi konularda Türk ekonomisine önemli katkılarda bulunuyoruz. Bugün ekonomideki yavaşlamaya rağmen Visa Europe Türkiye olarak büyüyor ve katma değer sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!