Para vermeyen ATM'yi dövdü

Güncelleme Tarihi:

Para vermeyen ATMyi dövdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2008 14:59

ADANA'da, 35 yaşındaki Kurtuluş Özşipka, kart kullanmadan ATM'den para çekmek isteyip alamayınca sinirlendi. Alkollü olduğu anlaşılan Özşipka, bir ATM'ye hasar verdi, güvenlik kamerasını da kırdı.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE OLAY YERÄ°NDEN FOTOÄžRAFLAR

     Â

PARASINI EĞLENCEDE YEDİ, BİTİNCE KENDİNİ YAKTI... 

 

Olay, İnönü Caddesi'nde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Aşırı derecede alkollü olduğu belirlenen ve şalgam suyu dolu bardakla Ziraat Bankası Kuruköprü Şubesi'nin ATM'sine gelen Kurtuluş Özşipka, banka kartı kullanmadan para çekmek istedi. Birkaç kez denemesine rağmen para çekmeyi başaramayan Özşipka, öfkeden deliye dönerek elindeki şalgam suyu dolu bardağı, ATM'nin ekranına ve tuşlarına da vurarak, hasar verdi, ardından bankanın vitrin camına fırlattı. Kırılan bardağın parçaları Özşipka'nın sağ el parmaklarının kesilmesine neden oldu. Bu kez, bu bankaya 10-15 metre uzaklıktaki Garanti Bankası ATM'sine giden Özşipka, kartsız işlem yapıp, sonuç alamayınca yine öfkelenip, ATM cihazını gösteren güvenlik kamerasını kırarak, parçaladı. Vatandaşların haber vermesi üzerine gelen polisten kanlı elini saklamaya çalışan Özşipka, "Ben kokoreç yiyecektim, üzerimde kalmadığı için para çekmek istedim. Kredi kartım olmadığı için banka da para vermedi. Canım sıkıldı, ATM'ye vurdum" dedi.


Olay yerine çaÄŸrılan ambulansta kesilen parmaklarına müdahale edilen ÖzÅŸipka, Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü, tedavisi sonrası, "Alkollüyken saldırganlık veÂkamu malına zarar verdiÄŸi" iddiasıyla gözaltına alındı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!