Ondan ayrıldım meşhur oldum

Güncelleme Tarihi:

Ondan ayrıldım meşhur oldum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ünlü kadınlarla birlikte olan erkekler, birliktelikleri sırasında geri planda kalmayı sineye çekiyorlar. Ancak ayrılır ayrılmaz şöhretin inceliklerini öğrendiği eşlerine nispet yapar gibi bir şekilde ünlü olmayı başarıyorlar. Şarkıcının kocası şarkıcı olmaya kalkıyor, oyuncunun kocası ise film çeviriyor. Yani ne yapıp edip bir şekilde kamera karşısına geçiveriyorlar. Sonuç: ‘‘E ne yapayım, şöhret kanıma girdi!’’

Bülent Ersoy-Cem Adler

Nisan 98 Cem Adler ve Bülent Ersoy aile arasında gerçekleşen bir nikah töreniyle evlendi. Damat ve damadın annesi ardı ardına olaydan duydukları mutluluğu basın mensuplarına anlattılar. .

Ağustos 99: Sevgilisiyle önce akşam haberlerinde, daha sonra da Televolelerde boy gösteren Adler, son olarak Yeşim Anıl'ın klibinde rol aldı. Ersoy'la hayatını birleştirdiğinde şöhret kuşunu yakalayan Adler, bol bol gazeteci ve televizyoncu dövdü. Kısa bir süre önce ayrılan çiftten, Ersoy konuyla ilgili tek bir yorum yapmazken, Adler bomba açıklamalarda bulunuyor.

Sibel Can-Hakan Ural

Mart 99: Sibel Can ve Hakan Ural ayrıldılar.

Nisan 99: Ural, Hülya Avşar Show'a katıldı. Programda: ‘‘Sibel'i hala seviyorum’’ diye ağladı.

22 Nisan 99: ‘Böyle mi Olacaktı?’da oynamaya başladı.

Mayıs 99: Boşandıktan sonra bir süre Seren Serengil'le görüldü. Hatta birçok programa birlikte katıldılar. Önce ‘Çarkıfelek’e, ardından Şebnem Dönmez'in sunduğu ‘Kulaktan Kulağa’ yarışmasına.

21 Temmuz 99: Asker kaçağı olduğu için iki ay hapis yatıp çıktı.

11 yıl süren evliliklerinde sürekli ‘‘Sibel Can'ın eşi’’ olarak anılan Ural, olaylı bir şekilde ayrıldığı eşine rakip olmak üzere. Babası Selçuk Ural gibi şarkıcı olmak istediğini belirten genç adam, müzik hocası tutup derslere çoktan başladı. Ural aynı zamanda dizi film çekimlerine de hız verdi.

Yonca Evcimik-Harun Özakıncı

Aralık 97: Ayrılmaya karar veren çiftin duruşması 22 Ocak'tı. Daha boşanmadan Özakıncı, Ataizi ile birlikte eğlenirken fotoğraflandı.

1998-99 Kış TV Dönemi: Bu sezon boyunca Özlem Yıldız'la birlikte ‘Sabah Şekerleri’ni sundu.

Aralık 98: Ercan Saatçi'nin Manşet adlı klibinde rol aldı.

Ağustos 99: Özakıncı, bir süredir Pelin Körmükçü ile beraber.

Özakıncı, Evcimik’ten ayrılır ayrılmaz ‘Sabah Şekerleri’nde sunuculuğa bile başladı. Röportajlarda: ‘‘Amacım Yonca'ya rakip olmak değil. Evliliğimiz sırasında bir eve bir tane ünlü yeter diye düşünmüştüm. Ancak şimdi boşandığımıza göre benim de şöhretli olmam sorun değil’’dese de pek inandırıcı görünmüyor.

Sibel Turnagöl-Kerem Alışık

Şubat 97: ‘Sabah Şekerleri’ne katıldı.

Ağustos 97: Senaryosunu Attila İlhan'ın yazdığı ‘Yanlış Saksının Çiçeği’ filminde, Selda Özer'le birlikte oynadı.

Aralık 97: Büyük aşk yaşadığı Ebru Gündeş'le ‘Fırtınalar’ adlı dizide başrolleri paylaştı.

Ocak 98: ‘Oyun Bitti’de Muazzez Ersoy'la birlikte oynadı.

Temmuz 98: Aydan Şener'le ilk olarak tanıştıkları Kumru dizisinde rol aldı.

Ağustos 98: Yine Aydan Şener'le Hicran adlı bir tv dizisinde oynadı.

Mayıs 99: Ebru Cündübeyoğlu ile birlikte Fehimpaşa Konağı müzikalinde oynadı.

Temmuz 99: Dayısı Attila İlhan, babası ve kendi yazdığı şiirlerden oluşan bir kaset çıkarttı.

Sibel Turnagöl'den ayrıldıktan sonra ne olduysa oldu ve Kerem Alışık yıllarca kaçtığı şöhretin peşinden kendisi koşmaya başladı. Dizi filmler, Ebru Cündübeyoğlu ile başrollerini paylaştığı müzikal ve film çevirdiği tüm ünlü kadınlarla yaşadığı aşklar, üstüne üstlük bir de şiir kaseti... Eee daha ne olsun? Kim tutar Kerem Alışık'ı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!