2 eşli talihli 2 eş daha istiyor

Güncelleme Tarihi:

2 eşli talihli 2 eş daha istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Milli Piyango'nun 19 Temmuz 1999 özel çekilişinde aldıkları iki çeyrek biletten birine 600 milyarlık büyük ikramiye çıkan Karataşlı baba oğul, çok parayı görünce ne yapacaklarını şaşırdı. 2 eşli talihli Ramazan Çetinkaya, 2 eş daha istediğini söyledi.

Bir hafta öncesine kadar Adana'nın Karataş İlçesi'ne bağlı Çukurkamış Köyü'nde hayvan yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlayan 50 yaşındaki Ramazan Çetinkaya ile oğlu 24 yaşındaki Ali Çetinkaya, bundan sonra hayatlarını istedikleri gibi yaşayacaklarını söyledi. İki eşi bulunan 4 çocuk babası Ramazan Çetinkaya, iki eş daha alacağını belirtirken, bekár olan oğlu Ali Çetinkaya, ‘‘Evlenmek neyime. Hayatımı yaşayacağım. İstediğim zaman istediğim kızla evlenebilirim’’ dedi.

İLK İŞ ARABA VE TRAKTÖR

Milli Piyango'dan aldıkları 150 milyar liranın, 7 milyar lirasıyla bir Wolksvagen otomobil, 9 milyar lirasıyla da traktör alan baba-oğul kalan paranın 30 milyarını dövize yatırıp, 100 milyarı da repo yaptıklarını söyledi. Kalan 4 milyarı da cep harçlığı yapan baba oğul, Karataş'ın yeni ağaları olacaklarını belirttiler.

SATILIK HAYAT HİKAYESİ

Piyangodan para çıkmadan önce maddi sıkıntı içinde olduklarını ve zor geçindiklerini söyleyen Ramazan Çetinkaya, isteyen medya kuruluşuna para karşılığı, hayat hikáyesini anlatabileceğini söyledi.

Karataşlı baba-oğulu milyarder yapan 244262 numaralı Milli Piyango biletini satan seyyar bayii 32 yaşındaki Murat Akdeniz ise Ramazan Çetinkaya'nın cimriliğinden yakınarak, ‘‘Kutlamak için evlerine kadar gittim, ancak bana bir kaç milyon lira bahşiş dahi vermediler’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!