İşte gerçek yıldız savaşları

Güncelleme Tarihi:

İşte gerçek yıldız savaşları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sinema dünyasında, günün konusu ‘‘Yıldız Savaşları’’. Bir teknik harika olarak nitelendirilen film bazılarını hayalkırıklığına uğratırken, dünyada bir ‘‘Yıldız Savaşları’’ çılgınlığı yarattı. Bu sözler sizi yanıltmasın. ‘‘Yıldız Savaşları’’ filminden söz etmeyeceğiz. Bizim konumuz gerçek yıldızlar arasındaki gerçek savaşlar. Başka bir deyişle, yıldızların birbirleriyle olan kavgalarını... Fotoğraflardan size gülümseyen yıldızlar bakın birbirleriyle nasıl ve neden çekişiyorlar?

Cybill Shepherd/Bruce Willis

Oyunu paylaşamadılar

‘‘Mavi Ay’’ dizisini izleyenler, ortak çalışan iki özel detektif arasındaki garip çekişmeye alıştılar. 1980'li yılların sevilen dizisi biraz da bu çekişmeler sayesinde ilgi gördü. Cybill Shepherd ve Bruce Willis, gerçek yaşamlarında da birbirlerine ateş püskürüyorlar. Çekimler sırasında iki sanatçının birbirinden sahne çalmaya çalışması, yapımcıları da zor durumda bıraktı.

Madonna - Whitney Houston - Sandra Bernhard

Üçlü çekemezlik

Madonna'nın müzik dünyasında adı duyulmaya başladığı sıralarda Whitney Houston, gazetecilere, bu şarkıcının kısa sürede unutulacağını söylemişti. Madonna bu sözleri hiçbir zaman unutmadı. Bu arada Madonna'nın başı Sandra Bernhard ile de derde girdi. Sandra Bernhard'ın lezbiyen sevgilisi Ingrid Casaras'ı evine alıp onunla aşk yaşamaya başlayan Madonna'nın şimdi iki büyük düşmanı var: Whitney Houston ve Sandra Bernhard.

Hülya Avşar - Nazan Öncel

İntikamını aldı

Geçmişte Hülya Avşar'ın programına katılıp öfkelenen Nazan Öncel, bir kez daha davet edilince: ‘‘Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın’’ diyerek düelloya başladı. Konuklarını aşağılamayı alışkanlık haline getiren Avşar'a ‘‘Yalaksın sen’’ diyerek geçmişin acısını çıkarttı.

Hülya Avşar-Seda Sayan

Kzıdıran alay

İşte bir Hülya Avşar vakası daha... Programına konuk olan İzzet Yıldızhan'a, Seda Sayan'la aralarında bir ilişki olup olmadığını ısrarla soran Avşar'a sert tepki geldi. Sayan: ‘‘Hepimizin bu camiada birbirine destek olması gerekir. Sibel Can'la alay etti, benimle aynı şekilde... İnsanların aşağılamaktan zevk alıyor. Dangalak’’ dedi.

Sibel Turnagöl-Nazan Şoray

Kerem, paylaşılamadı

Sibel Turnagöl'e göre Kerem Alışık'la olan evliliğinin bitmesinin başlıca sebebi Nazan Şoray. ‘‘Kerem beni sık sık aldatmaya başlayınca, üstelik bu gazetelere boy boy yansıyınca dayanamadım. Artık evli kalamazdık. Boşanmak istediğimi söyledim ve mahkemeye başvuruda bulundum. Kerem'in beni başka bir kadınla aldatması önceleri inandırıcı gelmiyordu. Ama bir süre sonra sahip olduğum erkeğin başka bir kadının kolları arasında olması ve onunla yattığı düşüncesi beni çıldırttı’’ derken kastedilen kadın elbetteki Nazan Şoray.

Aysun Kayacı-Selin Toktay

Çapkın futbolcu

Aysun Kayacı'nın İstanbulsporlu Emre Aşık'la iki yıldır devam eden ve evliliğe doğru yol alan bir beraberliği vardı. Ancak genç yaşına rağmen çapkınlıkları ve arkadaşlarının sevgililerini ayartmalarıyla ünlü olan manken Selin Toktay, genç çifti ayırdı. Ancak elde ettikten kısa bir süre sonra Emre'den de çabucak sıkılan Selin Toktay, genç futbolcuyu terk etti.

Didem Uzel-Esin Moralıoğlu

Nazar değdi

Bir zamanlar bu iki mankenin yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu. Ne olduysa oldu ve bu dostluğa nazar değdi. ‘‘Didem benim sayemde çok para kazandı, şöhret oldu. Ancak bana karşı disiplinsiz davrandı’’ diyen Esin'e, Didem'den cevap gelmedi. Yakın çevreler iki arkadaşın da aynı erkeği paylaşamamaları yüzünden küstüklerini söylüyor.

Sibel Turnagöl-Aydan Şener

Yine Kerem vakası

Ne zaman Sadri Alışık'ı anma gecesi olsa, Kerem Alışık hep bir sıkıntı yaşar. O günkü sevgilisi kimse, anma gecesine katılamaz. Sibel Turnagöl boşanmış olsa da ailenin bir ferdi olduğundan, o gecede yerini alır. Alışık ve o zamanki sevgilisi arasında bir tatsızlık yaşanır. Şener'i huzursuz eden bu olayın yanı sıra, küçük Sadri'den dolayı Alışık'ı ilişkileri hakkında uyaran Turnagöl, Şener'in tadını iyice kaçırdı. ‘‘Aşkımıza burnunu sokmasın’’ diyen Şener'e, Turnagöl'den yanıt geldi: ‘‘Mahalle kavgası yaratmak istiyorsun.’’

Mahsun Kırmızıgül- Murat Göğebakan

Yüz milyarlık kriz

Prestij'den, Sindoma Plak’a geçen Murat Göğebakan'ın arkasından, ‘‘Topal’’ diye söz etti Mahsun Kırmızıgül. Buna içerleyen Göğebakan da; ‘‘Beş para etmez zaten’’ diye duygularını dile getirdi. Çok sinirlenen Kırmızıgül, hemen yüz milyarlık tazminat davası açtı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!