Hikmet çok iyi

Güncelleme Tarihi:

Hikmet çok iyi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

İntihar girişimiyle Türkiye'yi sarsan Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Hikmet Uluğbay hızla iyileşiyor. Dün sabah Uluğbay'ın burnundaki tamponlar çıkarıldı.

Başbakan Bülent Ecevit de, Uluğbay'ın moralinin çok iyi olduğunu, rahat yemek yediğini bildirdi. Başbakan Ecevit, dün de Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

RAHAT YEMEK YİYEBİLİYOR

Sabah Başbakanlık'taki makamına gitmeden önce hastaneye uğrayan Ecevit, burada 40 dakika kaldı. Başkent Üniversitesi Rektörü Mehmet Haberal'dan bilgi alan Ecevit, gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

‘‘Kendilerini çok iyi gördüm. Morali de çok iyi. Rahat yemek yiyiyor. Zaten eskiden de hafif yerdi. Adeta eskiden ne yiyiyorsa, bugün de öyle bir menüsü var. Morali yerinde her bakımdan çok iyi ben de çok mutlu oldum.’’

Çorba ve komposto ağırlıklı beslenen Uluğbay'ın dünkü mönüsü şöyleydi:

Saat 11.00 şeftali kompostosu, 13.00 domates çorbası ve sulu muhallebi, 16.00 sulu muhallebi, 19.00 domates çorbası ve sulu muhallebi, 21.00 şeftali kompostosu, 24.00 şeftali kompostosu.

İNÖNÜ'DEN ZİYARET

Uluğbay'a ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunanlar arasında dün eski SHP Genel Başkanı Erdal İnönü, Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Maliye Bakanı Sümer Oral, ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Taşar da yer aldı. Hastanede yarım saat kalan Taşar, Uluğbay uyuduğu için kendisiyle görüşemediğini, eşi Nedret Uluğbay ve doktorlarıyla görüşüp bilgi aldığını söyledi.

MHP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli de, dün partisinin il başkanları, MKK ve MYK ortak toplantısının başında yaptığı konuşmada, Uluğbay'a acil şifa diledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!