Uluğbay mutlu ve hayata bağlı görünüyor

Güncelleme Tarihi:

Uluğbay mutlu ve hayata bağlı görünüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Başbakan Bülent Ecevit, Devlet Bakanı Hikmet Uluğbay'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, ‘‘Birkaç kelime söyleyebildi. Eminim yarın daha rahat konuşacaktır’’ dedi.

Başbakan Bülent Ecevit, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan ile birlikte dün ikinci kez geldiği Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden ayrılırken, Uluğbay'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Uluğbay'ın biraz önce yürüyüş yaptığını belirten Ecevit, büyük bir hızla iyileştiğinin anlaşıldığını ifade etti. Bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Ecevit, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'a ve çalışma arkadaşlarına ilgilerinden dolayı şükranlarını sunduğunu söyledi.

Başbakan Ecevit, bir gazetecinin sorduğu ‘2. kez gelişinizin nedeni nedir?’ sorusuna, ‘‘Çok sevdiğimiz, değerli bir arkadaşımız. Yokluğuna dayanamıyoruz’’ yanıtını verdi.

‘Konuşma imkanınız oldu mu?’ şeklindeki soruya da Ecevit şu karşılığı verdi:

‘‘Birkaç kelime söyleyebildi. Eminim yarın daha rahat konuşacaktır. Tabii dil sorunu var. Dilde de bir yaralanma vardı. Onları hallediyorlar. Ama önemli olan, kendisi çok mutlu, hayata bağlı görünüyor. Bu beni çok mutlu etti.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!