Dizi ve klip aşıkları

Güncelleme Tarihi:

Dizi ve klip aşıkları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sanat dünyasının başarılı insanları hep çok yoğundurlar. Bu yoğun çalışmalarından dolayı kimi zaman evlerinin yolunu bile unutuyorlar. Kaldıki özel hayata ve özel ilişkiye ayıracak en küçük zamanları bile olmuyor. Her zorluğun çaresini bulan zeki ünlülerimiz özel bir ilişki ihtiyaçlarını yakın çevrelerinde bulunan çalışma arkaraşlarından bir partner seçerek gideiyorlar. Tabii bu konuda en uygun partner dizi ve klip çekimlerindeki rol arkadaşları oluyor.

Dizi ve klip setlerinde başlayan aşklara kimlerin isimleri karışmadıki. Bu ilişkiler bazen çok kısa yaşansada roller ve gerçek yaşam birbirine karıştı. Fakat bu konuda bayrağı elinde tutan İbrahim Erkal gibi görünüyor. Erkal, kliplerinde yer alan hemen hemen tüm rol arkadaşlarıyla birliktelikler yaşadı. Aynı dizide yaşadığı iki aşk bunlardan bir tanesi. Canısı dizisinde rol arkadaşı manken Başak Yeğen ile başlayan aşkları kısa sürmüş, hemen ardından da aynı dizideki rol arkadaşı Emine Ün'le bir aşk yaşamıştı.

Zeynep Tokuş ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Deli Yürek adlı dizi setinde başlayan ilişkileri bu konuda bir başka örnek. Çift dizide, bir türlü tam olarak kavuşamayan sorunlu bir ilişkiyi oynuyor. Oysaki gerçek hayatta birbirlerini hiç bir konuda yanlız bırakmıyan örnek bir ilişki yaşıyorlarmış.

Dedikodu adlı şarkısına klip çekerken tanıştığı rol arkadaşı Karahan Çantay'la sonradan duyulan aşk dedikodusu sadece söylenti olmakla kalmadı, bu olay yüzünden Sibel Can'ın başı çok ağrıdı. Bu aşk bir söylentiden ileri giderek DGM'ye yansıyan şantaj davasına dönüştü.

Kara Melek dizisindeki rol icabı aşk, gerçek yaşamda iki uyumlu çifti oluşturdu. Bunlardan biri dizinin başrol oyuncusu Sanem Çelik dizide sevgilisini oynayan Toprak Sergen'e aşık olmuştu. Aynı dizide genç sanatçılar Ziya Kürküt ile Ece Uslu'nun başlayan aşkları halen devam ediyor. İlişki evlilik yolunda.

Kanal D'nin ünlü Televole sunucusu Yalçın Dümer, bir gün programına Şafak Vakti adlı dizinin seksi oyuncusu Esra Balamir'i programına çağırır. İlk defa proramda tanışan çift birbirlerine aşık olur ve bu aşk evlilikle sonuçlanır. Fakat ne yazık ki kısa bir süre önce bu evlilik son buldu.

Dizi aşklarıyla sürekli gündemde kalan başka bir isimde Kerem Alışık . Önce Ebru Gündeş'le aynı dizide rol alan sanatçı o günlerde Gündeş'le çok mutlu bir beraberlik yaşamıştı. Kerem Alışık bu ilişkinin bitiminden kısa bir süre sonra Kumru adlı dizi film çekimleri için yeni rol arkadaşıyla kamera karşısına geçti. Bu yeni dizinin setinde başlayan aşk gündeme oturdu. Rol arkadaşı Aydan Şener'le senaryo gereği yaşadığı aşk gerçek olmuştu.

Arabesk müziğinin sevilen sanatçısı Emrah, Kanal D'de ekrana gelen Unutabilsem adlı dizide birlikte kamera karşısına geçtiği manken Arzu Yanardağ'a sırılsıklam aşık olmuştu. Başta bu ilişkiyi yalanlayan çift sonraları birbirleri için deli oluyorlardı.

İki evli sanatçının yasak iişkiside yine bir dizi çekiminde başlamıştı. Levent Özdilek ve Lale Mansur Mavi Düşler dizisinin çekimleri için Bodrumda bulunmuşlardı. Dizi gereği birbirlerine bir türlü aşklarını açıklayamayan çift gerçek hayatta bunun tam tersini uygulamış ve Bodrum'da başlayan bu yasak ilişki Özdilek'in Beyoğlu'nda tuttuğu evle İstanbul'a taşınmıştı.

Yangın Ayşe dizisinin başrol oyuncları Aydan Burhan ile Ragıp Savaş dizideki aşklarını gerçek hayata taşıyan bir başka çiftti. Gerçi Savaş dizide çapkın sevgiliyi canlandırsada Aydan Burhan gerçek hayatta buna asla fırsat tanımamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!