Yalancı degilim

Güncelleme Tarihi:

Yalancı degilim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçeli yıldız basketbolcu, NBA'ye gitmeyi planladığını ancak sezon bitmeden bu konuyu gündeme getirmeyeceğini söyledi. G.Saray menajerine çatan İbrahim, gazetelerde çıkan (Yalancı İbo) şeklindeki haberlerin de kendisini yaraladığını söyledi.

KUTLUAY:

Sezon bitsin TSYD'de bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu İbrahim Kutluay, NBA'den teklif aldığını ancak bu konuyu F.Bahçe'ye saygısızlık yapmamak için sezon bitmeden gündeme getirmeyeceğini söyledi. Menajeri Tolga Tuğsavul'un transferinde tam yetkili olduğunu belirten İbrahim şunları söyledi:

Şansımı denerim ‘‘NBA, herkesin rüyasıdır. Yazın oraya gidip, şansımı denemek istiyorum. Ancak bu konu sezon sonunda görüşülür. F.Bahçe'de huzurlu ve mutluyum. G.Saray menajerinin benim hakkımda yorum yapmasına izin vermem. Bazı gazetelerde çıkan (Yalancı İbo) şeklinde haberler de beni yaraladı. Artık sadece play-off maçlarını düşünmek istiyorum.’’

Sevgiliye doğum günü

NBA'e transferi konuşulan Fenerbahçeli yıldız basketbolcu İbrahim Kutluay, manken ve şarkıcı sevgilisi Demet Akalın'ın doğum gününü Dedikodulu Meyhane'de kutladı. Kutluay, 27 yaşına giren Akalın'a sarı lacivertli üzerinde Demet Akalın'ın resmi olan bir pasta yaptırdı. (Bora ENGİN)

Tuğsavul:

Görüşmeleri ben yaptım

7 kulüp istiyor İbrahim'in yanı sıra birçok basketbolcunun menajerliğini yapan Tolga Tuğsavul, Kutluay'la şu anda 7 NBA takımınının ilgilendiğini iddia etti. Tuğsavul, kendisinin 1 aydır ABD'de NBA kamplarında bulunduğunu ve İbrahim için Boston, Clippers ve Indiana ile görüşmeler yaptığını anlatarak, şöyle konuştu:

Resmi teklif yok‘‘NBA kuralları gereği, şu anda lig oynandığı için hiçbir kulüp resmi teklif yapamıyor. Türkiye'den iki gazete, Indiana Pacers'e faks çekerek, (35 milyon dolarlık transfer teklifi doğru mu?) diye sormuşlar. Onlar da yalanlamış. Bu çok doğal. Çünkü kurallar gereği resmi teklif yapamıyorlar.’’

Halil Üner:

30 yılın en iyisi

Fenerbahçe Antrenörü Halil Üner de İbrahim'in Türkiye'de son 30 yılın en iyi basketbolcusu olduğunu iddia etti. Üner, ‘‘İbrahim'in kalması için kulübümüz her türlü fedakarlığı yapacaktır. Benim oyuncumun kapasitesi hakkında hiçbir takımın yöneticisinin yorum yapmaya da hakkı yok’’ dedi.

Ve artış:

Hakyemez'e yakışmadı

Fenerbahçe Basketbol Takımı Menajeri Hakan Artış, Galatasaray Menajeri Doğan Hakyemez'in bir televizyon kanalına (İbrahim 250 bin dolar bile etmez) şeklinde demeç verdiğini belirterek, ‘‘Bu çok aşağılayıcı bir söz. Hakyemez'e yakışmadı’’ dedi. Artış, Hakyemez'in F.Bahçe'ye geleceği yolunda dedikodu yaydığını da söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!