Demet bir evlense...

Güncelleme Tarihi:

Demet bir evlense...
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve basketbol milli takım oyuncumuz İbrahim Kutluay ile yaşadığı fırtınalı aşkla gündemde olan manken Demet Şener’in annesi, kızını bir an önce nikah salonunda ve beyaz gelinlikle görmek istiyor.

Manken Demet Akalın, bir ara aralarında soğuk rüzgarlar esen sevgilisi İbrahim Kutluay ile yeniden barışınca, evlilik söylentileri de başladı. Özellikle Demet’in annesi Şenay hanım, kızının artık evlenme zamanı geldiğini düşünerek; ‘‘Kızım dünya iyisi bir kişiliğe sahip. İşini de çok seviyor. Tabii bir de İbrahim’i... Allah var, İbrahim de dünyalar iyisi bir çocuk. Ben ona ‘‘Damadım’’ diyorum. Saygılı, efendi. Basketbolda da Türkiye’da bir numara. Bir ara kıskançlıktan dolayı ayrılır gibi oldular. İbrahim kıskandı, Demet de biraz kapris yaptı. Bunlar olur. Şimdi barıştılar ve çok iyiler. Benim en büyük arzum kızımı bir an önce podyumda değil, nikah salonunda gelinlikler içinde görmek’’ dedi.

Geçtiğimiz hafta bir iş için gittiği Gölcük’te annesini de ziyaret eden Demet Akalın ile Şenay hanım uzun süre birbirlerine sarılarak özlem giderdiler. Akalın da sevgilisi Kutluay ile bir süre önce aralarında soğuk rüzgarlar estiğini ancak şimdi bazı kurallar koyarak bunlara uyduklarını söyleyerek; ‘‘İbrahim aşırı derecede kıskanç. Ben hem mankenliğimle hem de sesimle bir yerlere geldim. Bir çırpıda bunları silip atamam. Ancak benim bir erkeğim var, o da İbrahim’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!