Kayak yaparken ağaca çarptı kurtarılamadı

Güncelleme Tarihi:

Kayak yaparken ağaca çarptı kurtarılamadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü emekli Korgeneral Hasan Muratlı'nın 14 yaşındaki oğlu Oğulcan, Uludağ'da kayak yaparken bir ağaca çarparak ağır yaralandı. 4 gündür hastanede tedavi altında bulunan Oğulcan Muratlı, dün kurtarılamayarak öldü.

Kaza, geçen pazartesi günü meydana geldi. Bayram ve sömestr tatilinden yararlanan Emekli Korgeneral Hasan Muratlı'nın eşi Sevim Muratlı, oğlu Oğulcan'ı da yanına alarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait dinlenme tesisine geldi. Bayram tatili boyunca TSK'ya ait pistte kayak yapan Oğulcan, kar seviyesinin düşük olması nedeniyle, Dinlenme Tesisleri yakınında dengesini kaybetti ve başını bir ağaca çarptı. Sakıp Sabancı İlk Yardım Merkezi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra Oğulcan Muratlı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak dün saat 10.00'da öldü.

Olayı duyar duymaz Ankara'dan Bursa'ya gelen Hasan Muratlı, ölüm haberinden sonra hastanede fenalık geçirdi. 4 çocuğundan birini kaybeden Sevim Muratlı da, ‘‘Yavruma dokunmak, ona müzik dinletmek istiyorum’’ diye gözyaşı döktü. Kardeşinin 4 yaşından beri kayak yaptığını belirten abla Nükte Muratlı da annesini teselli etmeye çalıştı.

Bursa Valisi Orhan Taşanlar ve Alay Komutanı Kıdemli Albay Feyyaz Alev de aileye baş sağlığı diledi. Cenaze bir ambulansla Ankara'ya götürüldü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!