Bayramı göremediler

Güncelleme Tarihi:

Bayramı göremediler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bayram tatiliyle birlikte yollar yine kan gölüne döndü. Bursa, Çorum, Konya, Aydın, Adana ve yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen kazalarda 26 kişi yaşamını yitirdi.

Bayram tatili yine kazalarla başladı ve daha ilk saatlerde 26 kişi yaşamını yitirdi. Bursa'da kamyonla çarpışarak sulama kanalına yuvarlanan otomobildeki 5 işçi feci şekilde can verdi. Çorum'da TIR'la çarpışan otomobildeki 5 kişi, Konya'daki kazada aynı aileden 4 kişi, Aydın'daki kazada yine aynı aileden 3 kişi, Adana'da da trenin biçtiği otomobildeki 3 kişi feci şekilde can verdi. Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde yola hatalı çıkan özel otomobil sürücüsünün neden olduğu kazada, 5 kişi sulama kanalında can verdi. Kaza, saat 04.00'te meydana geldi. SÜTAŞ'ta çalışan Hayrettin Yaşar, sabah vardiyasından sonra otomobiline mesai arkadaşları Ramazan Belli, Recep Kaya, Mustafa Kurt, Seyfettin Şakşak, Muhammet Özbey'i de aldı. Yaşar, 16 TM 264 plakalı otomobille sol tarafına bakmadan yola çıktı. İzmir yönüne giden Ali Sönmez yönetimindeki 05 FE 585 plakalı kamyon, otomobile çarptı. İki araç da sulama kanalına yuvarlandı. Hayrettin Yaşar (32), Ramazan Belli (30), Mustafa Kurt (28), Seyfettin Şakşak (29) boğularak can verdi. Bir hafta sonra düğünü olan Recep Kaya (23) ise kayboldu.

ÇORUM'DA DA 5 ÖLÜ

İstanbul'dan Amasya'ya giden Sebahattin Hazır yönetimindeki TIR'la, Murat Tezer'in kullandığı otomobil, Çorum'da Osmancık-Tosya karayolundaki Hacıhamza köprüsünde çarpıştı. Dursun Aydın, Mümine Aydın, Gizem Tezer, Kıvanç Aydın ve 5 aylık Umurcan Tezer öldü. Ağır yaralı Murat Tezer ve Fatma Tezer hastanede tedavi altına alındı.

OK AİLESİ'NİN ACI SONU

Aydın karayolunda Hamdi Ok’un (43) kullandığı 48 M 6350 plakalı minibüs, karşıdan gelen Mehmet Yazgaç yönetimindeki 48 YE 258 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada Hamdi Ok, eşi Halide ve kızı Kezban öldü. Kamyon sürücüsü Mehmet Yazgaç ve yanındaki Cengiz Oruç yaralandı. Kazayı yakından görmek isteyen Celal Kılınç 65 DE 427 plakalı minibüsüyle , Veysel Nizam yönetimindeki 45 VN 711 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Kılınç ile yanındaki Yılmaz Eda yaralandı.

KOZAKÇIOĞLU’NUN DAMADI

DYP’li Hayri Kozakçıoğlu'nun damadı Selçuk Alan Siliviri'de kaza geçirdi. Karşı yönden gelen başka bir otomobilin çarpması sonucunda bariyerlere savrulan Opel otomobili kullanan Alan'ın (39) bir kaburga kemiği ile sağ ayağı kırıldı. Kazada yaralanan 4 kişinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

TREN BİÇTİ

Adana'dan Mersin'e giden Levent Çelik yönetimindeki 6507 sefer sayılı yolcu treni, dün saat 17.00 sıralarında, hemzemin geçitten geçen 26 yaşındaki Şerif Sarıdoğan yönetimindeki 33 D 5249 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan İsmail Talay ile Sıtkı İlyas öldü.

DİĞER KAZALAR

İçel'in Tarsus İlçesi’nde, H. Kurt yönetimindeki 33 TZ 335 plakalı kamyonet devrildi sürücü öldü.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi’nde, Nasır Öngün yönetimindeki 66 AC 078 plakalı kamyonet, takla attı. Kazada, Sabri Hançer (10) öldü, kardeşi Ömer Hançer de (14) ağır yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi’nde, Selahattin Kayacan'ın kullandığı 34 BMD 02 plakalı kamyon, hatalı sollama sonucu, İsmail Demirci'nin kullandığı 34 ADK 72 plakalı kamyonla çarpıştı. Kamyon şoförü Selahattin Kayacan (25) öldü. 5 kişi de yaralandı.

Konya-Adana karayolunda Ünal Karabaş'ın kullandığı 42 E 6747 plakalı kamyon, yoldan çıkarak boş su kanalına uçtu. Karataş olay yerinde öldü.

Çorum-Samsun karayolunda Çorum'dan Samsun'a gelen Sümer Öztürk yönetimindeki 61 ET 396 plakalı minibüs, Namık Kancı'nın kullandığı 05 DA 132 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Kaya Kancı öldü, 6 kişi de yaralandı. Çorum-Alaca karayolunda ise Ayhan Işıtan'ın kullandığı 55 KC 385 plakalı otomobil, Arif Coşkun yönetimindeki 19 KF 463 plakalı otomobile çarptı. Kazada Işıtan olay yerinde öldü, 3 kişi de yaralandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!