23 yıl sonra ilk kez

Güncelleme Tarihi:

23 yıl sonra ilk kez
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Genç çift Altan Gencebay ve Eda Edgü'nün Çırağan Sarayı'nda yapılan görkemli düğünü uzun süre akıllardan silinmeyecek. Birbirinden ünlü konukların katıldığı gecede bir zamanların ünlü müzik grubu Beyaz Kelebek'lerin üyesi ve Altan Gencebay’ın annesi olan Azize Gencebay da oğlunun bu mutlu gününde yanındaydı. Davet öncesi Orhan Gencebay ile yan yana gelmekten kaçınan Azize Gencebay, Recep Tayyip Erdoğan'ın kıydığı nikah sonrası Orhan Gencebay'ı ilk tebrik eden kişi oldu. Azize Gencebay, Eda Edgü'ye de düğün hediyesi olarak bilezik taktı.

Düğünde çiftin nikâh şahitliğini Milli Savunma Bakanı İsmet Sezgin, Sakıp Sabancı, Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Yılmaz Ulusoy yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kıydığı nikahın ardından Altan Gencebay-Eda Edgü Gencebay çifti, birbirini öperek tebrik etti.

Bir düğün dört şahit

Nikâh sırasında birbirinden önemli dört şahitle nikahın temellerini sağlam daha sağlam attıklarını belirten Recep Tayyip Erdoğan, evlilik cüzdanını ‘‘Yuvayı dişi kuş yapar’’ diyerek Eda Edgü’ye uzattı.

Orhan Gencebay'la Sevim Emre'nin evsahipliğini yaptığı geceye Altan Gencebay'ın annesi Azize Gencebay, Erol Evgin, Halit Kıvanç, Savaş Ay, Şükran Ay, İbrahim Erkal, Mehmet Ali Yılmaz-Sibel Bilgiç, Sakıp Sabancı-Türkan Sabancı, Nevzat Ayaz, Hepgül-Atilla Özdemiroğlu, Mine Koşan, ANAP İstanbul Milletvekili Ali Talip Özdemir, Hayri Kozakçıoğlu, Halit Kıvanç, TGRT Genel Müdürü Ali Baransel, Tekofaks Genel Müdürü Ayhan Bermek, Şişli Belediyesi Başkanı Cüneyt Akgün, Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Ayhan Gürsoy ve Hülya Süer gibi ünlü isimler katıldı. Düğüne katılan tüm davetlilerin huzurunda kesilen pasta sonrası sahneye İbrahim Erkal ve Mine Koşan çıktı. Genç çift, balayı için Amerika'ya gitti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!