Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

NATO'da hırsızlık

Burdur'daki NATO Akaryakıt Tesisleri boru hatlarından akaryakıt hırsızlığı yapıldığı saptandı. Çeltikçi İlçesi'ndeki akaryakıt pompa istasyonunda, akaryakıtın azalması üzerine inceleme başlatıldı. Araştırma sonunda, aynı hat üzerindeki Çine İnsuyu mevkiindeki boru hattından akaryakıt hırsızlığı yapıldığı belirlendi. Yetkililer, durumu bölgedeki jandarma karakollarına bildirdi. Hırsızlığına karışanlar aranıyor.

Elinde dinamit patladı

İzmir'in Urla İlçesi Alman Adası'nda önceki gün saat 12.00'de patlayıcıyla balık avlamak isteyen bekçi Nihat Kurtkaya'nın (40) hazırladığı dinamit elinde patladı. Kanlar içinde kalan Kurtkaya, sandalla karaya çıkartılıp hastaneye kaldırıldı. Eli sol bileğinden kopan Kurtkaya, ilk müdahaleden sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilirken hakkında da soruşturma açıldı.

Av dönüşü avlandı

Zonguldak'ta Çaycuma'ya bağlı Hisarönü Beldesi Öteyüz Mahallesi'nde oturan Yakup Yavuz (19) bıldırcın avı dönüşü kazayla kendini vurdu. Av dönüşü köpeğini bağlamak için eğildiği sırada tüfek patladı. Yavuz, göğsünden aldığı kurşun yarası ile ağır yaralandı. Talihsiz genç hastaneye kaldırılmak istenirken yolda öldü.

Ayrıldığı işyerini soydu

Kayseri'de Örnekevler Mahallesi'nde 20.30'da devriye gezen polis ekipleri bir bayan kuaför salonunun kapı camının kırılmış olduğunu gördü. Polis, hırsızlık yaptığı gerekçesiyle Selda Diken (19) ve arkadaşı Mehmet Sarıdağ'ı (19) gözaltına aldı. Diken, bir yıl kuaförde çalıştığını belirterek, ‘‘2 ay önce işten ayrıldım. İçeride bazı eşyalarım vardı. Onları alacaktım'' dedi.

Dur ihtarına uymadı öldü

Van'ın Serhat Mahallesi'ndeki askeri lojmanlarda nöbet tutan ve adı açıklanmayan bir asker, önceki gün saat 20.00 sıralarında lojman önünden geçen ve ‘‘Dur’’ ihtarına uymayan Fırat Kıvanç'ın (14) arkasından otomatik tüfekle bir el ateş açtı. Yaralanan ve hastaneye kaldırılan Kıvanç kurtarılamadı. Asker hakkında askeri savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!