Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yay-Sat Mersin Bölge Müdürü kazada öldü

Adana'da Yay-Sat Bölge Müdürü Faruk Kılıççıoğlu (42) ile kızı Yağmur (11), geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Pazar günü, Mersin'deki Çetinkaya Mağazası sahiple-rinden Ömer Çetinkaya'nın (40) kullandığı özel otomobille, Faruk Kılıççıoğlu'nun kullandığı otomobil saat 09.00'da SASA Fabrikası önünde çarpıştı. İki araç da hurdaya döndü. Faruk Kılıççıoğlu ile kızı öldü. Ağır yaralanan eşi Meral Kılıççıoğlu (35) ile diğer iki kızı Nur (12) ve Ülker (8) hastaneye kaldırıldı. Ömer Çetinkaya ile eşi Hayrunnisa hafif yaralandı.

Ankaralı Turgut kaza yaptı

Ankaralı Turgut adıyla ün yapan Turgut Karataş, dün 05.45'te kendi kullandığı Mercedes otomobiliyle, Bentderesi Sakalar Kavşağı'nda Renault marka askeri araca çarptı. Kazada başından yaralanan askeri aracın sürücüsü, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ankaralı Turgut, ‘‘Birden önüme çıktı, çarpıştık. Cana geleceğine, mala gelsin’’ dedi.

Bursa'da 5 kişi boğuldu

Bursa'da denize giren 5 kişi boğuldu. Mudanya'da denizde arkadaşlarıyla voleybol oynayan İsmail Altınbaş (19), birden dalgalara kapıldı. Eşgel sahilinde Sedat Genç (16) ve Eyüp Özçelik (27) boğularak can verdi. Güzelyalı beldesinde de denize giren Kadriye Yıldız'ın (72) cesedi bulundu. Atıcılar'da gölete giren Mülayim Çetin (14) de boğulmak üzere olan amcasının oğlunu kurtarmak isterken öldü.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!