Tokar, bugün toprağa veriliyor

Güncelleme Tarihi:

Tokar, bugün toprağa veriliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 1997 00:00

Haberin Devamı

Tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde önceki gün hayatını kaybeden 66 yaşındaki Feyyaz Tokar'ın Beykoz, Otağtepe'deki evi, taziyelerini bildirmek isteyen dostlarının akınına uğradı.

Erdal-Sevinç İnönü, Melike Hasefe, Mehmet-Emel Ağar, Vahit Halefoğlu, Şadan Tuzcu ve eşi, Aydın Boysan, Berna Yılmaz, Oktay Ekşi, Üzeyir Garih, Ali Koç ve Nail Keçeli, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç, işadamı Kadir Has ve eşi Rezan Has, Tokar'ın evine gelerek, ailesine başsağlığı dileğinde bulundular.

Dışişleri Bakanlığı Üstün Hizmet Beratı'nın yanısıra Almanya, Fransa, İtalya ve Avusturya Cumhurbaşkanlığı Yüksek Liyakat Madalyaları sahibi olan gazeteci-yazar-işadamı Feyyaz Tokar'ın ölümü, basın, eğitim ve iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

ANAP İstanbul Milletvekili Şadan Tuzcu, ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada, Feyyaz Tokar'ın Türkiye'nin son zamanlarda yetiştirdiği en müstesna insanlardan birisi olduğunu söyleyerek, ‘‘Milletini seven, milleti için çalışan, şöhreti, ismi Türkiye sınırlarını aşabilmiş çok müstesna bir isimdi. Türkiye için ciddi bir kayıptır'' dedi.

Yürüme güçlüğü çektiği için 24 Temmuz'da kaldırıldığı Amerikan Hastanesi'nde geçirdiği iki beyin ameliyatı sonrasında komadan çıkamayan Feyyaz Tokar, önceki gün ani bir solunum yetmezliği nedeniyle yaşama veda etmişti. Tokar, bugün Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Bebek Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!