Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kazalar can aldı 7 ölü, 17 yaralı

Dün iki ayrı yerde meydana gelen kazalar yine can aldı. Kazalardan ilki Aksaray-Nevşehir karayolun-da meydana geldi. İzmir'den Kahramanmaraş'a giden Kemaleddin Kümber yönetimin-deki Öz Elbistan Turizm'e ait yolcu otobüsü, aşırı hız nedeniyle şarampole uçtu. Kazada yolcular-dan Banu Yıldız (18), Yaşar Gök (17), Ahmet Can Yıldırım (1.5) ile kimliği saptanamayan bir kişi öldü. Yaralanan 16 kişi tedavi altına alındı. Diğer kaza ise Denizli'de, İlker Aydın' ın (39), aşırı hızla sollama yapmak istemesi üzerine meydana geldi. Ankara'dan Kuşadası'na tatile giden sürücü Aydın, ağır yarala-nırken, eşi ve iki çocuğu öldü.

İşkence iddiasına soruşturma

EDİRNE TEM otoyolunda 21 Aralık 1997’de yolcu otobü-sünde 6 kişiyi öldürdükleri gerekçesiyle idam istemiyle yargılanan Cemil Andırmak, Mahmut Önder Topbaş ile Gafur Çalışkan'ın, İstanbul'daki sorguları sırasında polisin kendilerine işkence yaptığı iddiaları üzerine savcılık harekete geçti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sanıkların iddiaları üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki görevli polisler hakkında soruşturma başlatıyor.

Naylon fatura operasyonu

BURSA'da bir istihbaratı değerlendiren polis, eski tekstilcilerden Sabri Şen'in Yeni Yalova yolu üzerindeki İnce İşhanı'ndaki işyerinde 36 değişik hayali firma adına bastırılmış 41 cilt fatura ele geçti. Şen'i sorgulamaya alan polis olaya adı karışan matbaacılar Beyler Sayer ile Selahattin Kaçmaz'ı da yakaladı. Sabri Şen, işe babası İsmet Şen'in de karıştığını itiraf etti. Şebeke elemanlarının bugüne kadar 210 milyarlık naylon fatura kestiği bildirildi.

Denizli'de sapık dehşeti

DENİZLİ'de üç hafta önce, sokakta Ş.Ö'ye (29) elle sarkın-tılık edip kaçan Özkan, iki gün önce yine sahneye çıktı. Sapık genç, N.K'nin (17) evine zorla girerek tecavüze yeltendi. Genç kızın bağırması üzerine kaçan Özkan, yarım saat sonra S.S'nin (34) evine girerek tecavüz etmek istedi. Karşı koyan S.S'yi döverek kaçan gözü dönmüş sapık, yarım saat sonra da H.Ç'nin (48) evine girdi. H.Ç'nin de karşı koyması üzerine kafasına odunla vurarak yaralayan İsmail Özkan, kaçarken polis tarafından yakalandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!