Boliç: Kral olurum

Güncelleme Tarihi:

Boliç: Kral olurum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 1997 00:00

Haberin Devamı

Sabin İlie ile çok iyi anlaştığını söyleyen Boşnak golcü, ‘‘Otto Bariç'in gelişiyle yepyeni bir oyun anlayışına büründük. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda gole en yakın isim ben oluyordum. Şimdi Sabin'le aynı şansa sahibiz’’ dedi.

Gol krallığının onur verici bir unvan olduğunu söyleyen Boliç, ‘‘Kral olacağım diye takımıma zarar vermem. Hiçbir zaman egoist olmayacağım. Pasörlük özelliğimi çok iyi biliyorum. Eğer bir başka arkadaşım daha müsait durumdaysa direk kaleye vurmam, pas veririm’’ diye konuştu.

Nişanlısı Gaye ile en kısa zamanda evleneceklerini belirten Boliç, F.Bahçe seyircisine de övgüler yağdırarak, ‘‘Bizim sahadaki 12'nci gücümüz taraftar. İstanbul'a dönüşümüzde ilk sınavı Beşiktaş karşısında vereceğiz. F.Bahçe Stadı'nda kusursuz bir takım seyrettireceğiz’’ dedi.

4. yabancı çıktı

BAŞTARAFI 42. SAYFADA

Asbaşkan Özkan Olcay, bir yabancının sözleşmesine getirilen sınırın gerekçesini, ‘‘Yabancı sayısı konusundaki kararı, yeni kurulacak Federasyona bırakmak istedik ve bu nedenle bu maddeyi koyduk. Kulüplerimizin çoğu dördüncü yabancıyı istiyordu. Biz de giderayak bu kararı oy çokluğu ile aldık’’ dedi. Federasyon Yönetim Kurulu, 4. yabancı futbolcu kararı dışında başka konuları da görüşüp karara bağladı.

Bazı yabancı uyruklu futbolcuların Türk uyruğuna geçirilerek 1 yıllık bekleme süresinden sonra Türk sıfatıyla oynatıldıkları ve bu uygulamaların arttığı ve bundan da Türk futbolunun ve Milli Takımı'nın zarar gördüğü belirtilerek şu açıklama yapıldı. 26 Nisan 1997 tarihli 22971 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan bu konu ile ilgili sürenin 1 yıldan, 2 yıla çıkarılmasına karar verilmiştir.

Genç Serkan Bariç'in gözdesi

Fenerbahçe'de yıllar sonra altyapıdan gelen genç bir yetenek A takımın formasını zorluyor. Sezon başında 6 arkadaşı ile beraber profesyonel sözleşme imzalayan Serkan Özsoy, ilk 4 hazırlık maçında da forma giyerek Teknik Direktör Bariç'ten olumlu not aldı. 19 yaşındaki Serkan, 2 yıldır A takımla idmanlara çıktığını ve kendisine her zaman Uche- Högh ikilisini örnek aldığını söylüyor.

Fenerbahçe W.Mannheim

Fenerbahçe, Almanya kampındaki 5'inci hazırlık maçını bugün 3.Lig takımlarından Waldhof Mannheim ile oynayacak. Mannheim Stadı'ndaki karşılaşma Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak. Burnu kırılan İlker ile sakatlığı devam eden Kemalettin'in oynamayacağı maçta F.Bahçe'nin sahada şu 11'le yer alması bekleniyor: Murat- K.Saffet, Uche, Högh, Erol- Tarık, M.Doğan, Okocha, Tayfun- Boliç, Sabin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!