5 Troy'lu Kartal'da

Güncelleme Tarihi:

5 Troylu Kartalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2001 00:00


Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, geçtiğimiz günlerde Birinci Lig'den çekilen Troy Pilsner'in 5 genç oyunucusuyla 3'er yıllık sözleşme imzaladı.
Haberin Devamı

Akaretler'deki kulüp binasında, düzenlenen imza töreninde İnanç Koç, Volkan Çetintahra, İsmail Çelik, Umut Erol Görür ve Umut Tınay, kendilerini 3'er yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Hotiç, genç bir takım kurmak istediklerini, bu nedenle, ligden çekilen Troy Pilsner'in 5 genç oyuncusunu transfer ettiklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın antrenörü Ahmet Kandemir ile de yola devam edeceklerini açıklayan Mehmet Hotiç, "Kandemir'in bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var. Ancak biz bunu 3 yıl uzatmak için prensipte anlaştık. Kandemir, yarattığımız bu genç takımı iyi bir şekilde lige hazırlayacaktır" dedi.

KADRODA YABANCI OYUNCUYA YER VERİLMEYECEK

Diğer yandan Beşiktaş Kulübü gelecek sezondan itibaren Erkekler Basketbol Birinci Ligi'ndeki mücadelesini kadrosunda yabancı oyuncu olmadan sürdürme kararı aldı.

Beşiktaş Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu Mehmet Hotiç, bundan sonra özellikle basketbolda Türk oyunculara ağırlık vereceklerini belirterek, "Beşiktaş yönetimi olarak bir misyon üstlenmeye karar verdik. Bu misyonun özü, amatör spor dallarında genç yetenekleri keşfetmek, uluslarası standartlarda fiziki ve sosyal becerilere sahip olan sporcular yetiştirmek, basketbol, voleybol ve hentbol gibi branşlarda Türk sporcusuna yatırım yapmaktır'' diye konuştu.

(aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!