Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Beşi kadın 6 işçi öldü

BİLECİK'te fabrika işçilerini Osmaneli'ne götüren Cahit Gümüş yönetimindeki 11 EA 477 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Orhan Öztunç yönetimindeki 54 AU 944 plakalı tankerle çarpıştı. Engin Çarıkçı yönetimindeki bir otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Tankerin aşırı hız yapması nedeniyle meydana gelen kazada işçilerden Kibariye Yıldız, Muhammed Dindar, Şadiye Şahin, Feriha Ünver, Ayten Güngör ve kimliği saptanamayan genç bir kadın öldü, 12 kişi de yaralandı. Özkunç gözaltında.

Genç çifti sular yuttu

ANTALYA'da dün sabah, 37 yaşındaki Fatma Kaçak ile 38 yaşındaki eşi Metin Kaçak, yetiştirdikleri domatesleri pazarda satmak için kamyonetlerine yükledi. Ehliyetsiz kadın kamyoneti kullanırken, eşi de kendisini bisikletle takip etti. İki çocuk annesi Kaçak, köprü üzerinde kontrolü kaybedince kamyonet 2 metre yüksekliğinde su dolu kanala uçtu. Koca da eşini kurtarmak için suya atladı. Akıntıya kapılan çiftin cesetleri 200 metre ileride çalılıklarda bulundu.

Kamyonetiyle oğlunu ezdi

BURSA'da, 32 yaşındaki plastik doğramacı Mustafa Kaya, önceki akşamüstü kamyonetine bindi. Bu sırada sokakta oynayan küçük oğlu 2 yaşındaki Uğur'u fark edemeyen baba, duyduğu gürültü üzerine frene bastı. Araçtan inen Kaya, kamyonetin altında kanlar içinde oğlunu görünce şok geçirdi. Küçük Uğur hastaneye kaldırılmak istenirken yolda öldü. Gözaltına alınan Kaya, gözyaşları içinde ifade verdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!