Hürriyet seri ilanlarda yaz kampanyası başlattı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet seri ilanlarda yaz kampanyası başlattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi Seri İlanlar Müdürü Baki Tuğcu, seri ilanda başlattıkları yaz kampanyası çerçevesinde kelime fiyatını 410 bin liradan 295 bin liraya indirdiklerini açıkladı. Tuğcu, ‘‘Amacımız, seri ilan pazarını büyütmek’’ dedi.

Hürriyet Gazetesi'nin seri ilanları artık daha ekonomik. Yaz kampanyası çerçevesinde seri ilanlarda fiyat indirimine giden Hürriyet Gazetesi'nde, kampanya süresince, kelime fiyatı 410 bin liradan, 295 bin liraya indi. Pazarın yüzde 75'ini elinde bulundurarak seri ilan sektörünün lideri olan Hürriyet, ayrıca 1 Haziran'dan itibaren yeni bir uygulamaya geçti. Türkiye baskısı için ilan vermek isteyenler artık Çarşamba ve Cumartesi günlerini beklemek zorunda kalmayacak. Hürriyet Gazetesi'nin Türkiye baskısına haftanın yedi günü seri ilan verilebilecek.

HÜRRİYET'İN GÖREVİ

Pazarın büyük bölümünü elinde bulundurduklarını belirten Hürriyet Gazetesi Seri İlanlar Müdürü Baki Tuğcu, ‘‘Seri ilanda en etkin gazete Hürriyet olduğuna göre pazarı büyütmek de bizim görevimiz. Bu amacı gerçekleştirmek için de fiyat indirimine gittik’’ dedi. Seri ilan pazarının henüz istenilen boyutlara ulaşmadığına dikkat çeken Tuğcu, sektörün lideri olarak Hürriyet Gazetesi'ne büyük görevler düştüğünü söylÖedi.

‘‘Artık kimsenin evinin ya da arabasının camında kiralık ya da satılık yazısı yazmasını istemiyoruz’’ diyen Tuğcu, seri ilanlara insanları teşvik etmek istediklerini belirtti.

Seri ilan vermenin oldukça kolay olduğunu ve bunun için bir telefon ve kredi kartının yettiğini belirten Tuğcu, Hürriyet'in günü gününe etkin ve sonuç alınabilen bir gazete olduğunu söyledi. Tuğcu, ‘‘Sektörü ihtiyacı olan seviyeye ulaştırmak istiyoruz. Büyük bir ilan potansiyeli var bu potansiyeli sektöre kazandırmak ve şimdiye kadar seri ilanların tadına varmamış insanların etkin bir şekilde pazarda yer almalarını sağlamak istiyoruz’’ dedi.

TEK TELEFONLA İLAN

İlan vermek için Hürriyet Gazetesi'ndeki ilgili telefonları aramak ve sadece kredi kartı üzerindeki numara ve son kullanma tarihini vermek yeterli oluyor. İstanbul'da 25 Ankara'da da 10 ajans bilgisayar ortamında ilanlarını direkt matbaaya geçebiliyor. Hürriyet Gazetesi, 1998 yılında ise bu sayıyı İstanbul'da 40, Ankara'da da 20'ye ulaştırmayı hedefliyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!