Enfraruj






Salih UÇAR
Haberin Devamı

Altay ya

BUNDAN iki yıl önce... Altay, İzmir'de sahne aldığı barda sıradan bir solist. Bir gece bara giden Alişan, o ünlü parçası ‘‘Var ya’’yı ilk kez burada dinledi ve hemen telifini ödeyip besteyi aldı. Derken, Altay da bu parçayla birlikte ünlendi. Ardından da ikinci bestesi ‘‘Yok ya’’yı yazdı.

İşte sonu 'ya' ile biten bütün parçaların bestecisi Altay, geçen hafta Flamingo Club'te, Antalyalı hayranlarıyla buluştu. Kafasına bağladığı bandanasıyla sahneye çıkan Altay, davetlileri coşturmayı bildi. Bu güzel geceyi, kentin müdavimleri renklendirdi. Uzu süredir ortalıkta görünmeyen çapkınlar, sosyetenin güzel kadınları, Flamingo'da buluştu.

Barın sürekli sanatçısı Erçin, Emel Üstün ile birlikteydi. Antalya'nın ünlü çapkını Serkan Eltut ve Özgen Öz ile Vahit Tansoy, ön masadaki yerlerinde Altay'la coştular. (Özgen'in vokalist Deniz'e hayran bakışları, dikkatlerden kaçmadı).

MANKENLER OTURMADI

Genç işadamı Kemal Şişman, eşi Fisun Şişman ve Hasan Kınay'ın birlikte katıldığı gecede, Show Time Ajans mankenleri de yerlerinde duramadı. Mankenler, gece boyunca ayaktaydı.

Sibel Gül ve kardeşleri Gülendam, Özlem, Gülay ve Canan'nın bulunduğu masaya sonradan Şenay Çelik katıldı. 5 güzel kadının masası, ilgi odağı oldu. Altay, birara sahneyi Erçin'e bıraktı. Sahnede sürekli Sibel Gül'ün olduğu masaya bakan Erçin, söyleyeceği parçaları da önceden seçmişti. İlk parçası Zerrin Özer'in ‘‘Bir gülü sevdim’’ oldu. Dikkatinizi çekerim, parçanın adında bir bitki ismi var.

DARGINLAR BARIŞTI

Hatırlarsanız, geçen hafta, Erçin'in, Sibel'e olan platonik aşkını ve Sibel'in bir gece sinirlenip Erçin'e kadeh fırlattığını yazmıştım. Konser gecesinde adeta nispet yapıldı. Sahnede, ‘‘Burada çok sevdiğim bir insan var. Onunla aramıza girmeye çalışanlar var. Ama başaramayacak’’ diyen Erçin'e, Sibel Gül de bakışlarıyla eşlik etti. Söz konusu yazıya kadar dargın olan Sibel ile Erçin, nasıl olduysa birden barışmıştı anlaşılan.

Şimdi o ikisi yakın arkadaş, ben ise düşman. Kısacası, olan, yazıyı yazana yani bana oldu. Neyse, iki dargın insanın barışmasında emeğim olduğu için mutluyum. Sibel ve Erçin'e hayat yolunda başarılar...

Flamingo'nun geçen haftaki ünlüler geçidinde Altay vardı. Yarın gece ise Kutsi sahne alacak.

Yazarın Tüm Yazıları