ÇİFTE KUTLAMA

Güncelleme Tarihi:

ÇİFTE KUTLAMA
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2001 00:00

Haberin Devamı

Antalya, dev yılbaşı partisi için Cumhuriyet Meydanı'nda buluştu. Yeni yıl kutlamasına katılan 20 bin kişi, şarkılar eşliğinde dans ederek eğlendi.

YILBAŞI kutlamalarının en coşkulusu Antalya'nın Cumhuriyet Meydanı'nda yaşandı. Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği kutlamaya yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Araç trafiğine kapatılan meydana gelenler, sahneye çıkan gruplara eşlik ettiler.

COŞKU DORUKTA

Grup Ayna ve Grup Adaçayı'nın sahneye çıktığı yılbaşı kutlamasına rekor katılım oldu. Kutlama, Grup Adaçayı'nın konseriyle başladı. Daha sonra sahneye çıkan Grup Ayna ile coşku doruğa ulaştı. Saat 24.00'te havai fişek gösterisi geceye renk kattı.

CAM PRAMİT'TE

Antalya Cam Piramit Sabancı Kongre Merkezi de yılbaşı partisinde diskoya dönüştürüldü. Cam Piramit'te düzenlenen yılbaşı partisine yaklaşık bin kişi katıldı. Partide kendilerini müziğin ritmine kaptıran gençler, sabahın ilk ışıklarına kadar dans ettiler.

Araç trafiğine kapatılan Cumhuriyet Meydanı'nda halka açık olarak düzenlenen yılbaşı kutlamasına ilk kez rekor katılım gerçekleşti. Binlerce kişi ellerinde maytaplarla, şarkılara eşlik etti. Gece 24.00'te havai fişek gösterisini coşkuyla izledi.

Meydandaki kutlamalara Noel şapkalarıyla katılan minikler, babalarının omuzlarından sahnedeki gösterileri izledi.

2001'E BOYLE GIRDIK

Antalya yeni yılın ilk saatlerini şarkıcısından politikacısına çılgın eğlenceyle karşıladı.

YILBAŞI nedeniyle coşkulu saatler geçiren Antalya, dolan meydanların yanısıra, turistik tesislerdeki 5 yıldızlı eğlence mekanlarında doruğa çıkan eğlence ile 2001'e merhaba dedi. Yeni yıla girilirken Antalya'da politikacısından şarkıcısına kadar adeta yıldızlar geçidi yaşandı.

ANTALYA VE BELEK'TE

Grup Ayna ve Grup Adaçayı'nın sahneye çıktığı yılbaşı kutlamasına rekor katılım olurken, Antalya Cam Piramit Sabancı Kongre Merkezi de yılbaşı partisinde diskoya dönüştü. Turizm Bakanı Erkan Mumcu, ANAP Milletvekili Turhan Tayan, YÖK Başkanı Kemal Gürüz yeni yıla Belek'teki otellerde girdi.

GÖYNÜK'TEKİ EĞLENCE

Görev 21 Ocak'ta sona erecek olan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, yeni yıla eşiyle birlikte Antalya'da girdi. Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Turizm eski Bakanı İbrahim Gürdal, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Veysel Atasoy Göynük'te Mirage Park Resort Hotel'de yeni yıla girdi.

Tatilini geçirmek için Antalya'da bulunan Dışişleri Bakanı İsmail Cem ve eşi Elçin Hanım, 2001'e Antalya Talya Hotel'de girdi. Gazetecilerin alınmadığı yılbaşı balosunda, Cem çifti Rus Revüsünün gösterisini izledi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, yeni yıla eşi Nermin hanımla birlikte Antalya'da girdi. Göynük'teki Mirage Park Resort Hotel'deki baloya katılan Savaş, yılbaşı şapkası ve maskesi takarak eğlendi. Savaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Bekir Kumbul ve eşi Ayşe hanımla Ebru Gündeş'in şarkılarına eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!