Açılışta yaşananlar

Salih UÇAR
Haberin Devamı

ÜNLÜ eğlence merkezi Sherlock's, artık Antalya'da. Mr. White's Bar'ın yerine açılan Sherlock's, yepyeni bir dekorla karşımıza çıktı. Öyle ki, Mr. White's'in sahipleri Hüseyin Ak ve Firüzan Binbir bile eski mekanlarını tanıyamadı. Kapıda bizi Şenay Çelik karşıladı ve içeriye beraber girdik.

Saatler ilerledikçe, ortam da eğlence için daha müsait hale geldi. Bizim için ayrılan masaya geçtik. Hemen yanda Olympos İşletme Müdürü Aynur Yüksel ile arkadaşı Yaprak Akın var. Olympos'un eski Müdürü Süleyman Togay da katıldı. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ile Kemer Sherlock’s sahiplerinden Mustafa Samut, gecenin politik ilk konukları.

Hemen kapının girişindeki standda eski mankenler Gizem Samıkıran ve Neslihan Gürhan birlikte. İçeriye ünlü sinema sanatçısı Aydan Şener girdi. Tüm gözler, yıllara meydan okuyan, güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Aydan'ın üzerine çevrildi.

SAMİMİ İKİLİ

Mekanın sahipleri Cem Bişkin, Ahmet Orhan, Melih Gündüz ve Şenay Çelik'le birlikte açılış kurdelasını kesen güzel sanatçı, ilk kez bir eğlence mekanının açılışını yaptığını söyledi. Şener, daha sonra DSP Edirne Milletvekili Dr. Ali Ahmet Ertürk ile yanyana oturdu. İkilinin samimi tavırları bardakilerin dikkatinden kaçmadı. Masaya Aykut Işıklar ve Ali Eyüpoğlu da eklenince, Şener'in devirdiği kadehlerin sayısı da arttı.

Etv'nin haber spikeri Rana Elik, barın ön kısmında arkadaşlarıyla eğleniyordu. Birara Şener'le karşılıklı dans ederken gördüm. Kapının girişinde yeralan Öger Tour'un sahibi Ünal Öger ve yanındaki Beach Model Of Antalya Basın Güzeli Hayriye Çelik, adına uygun olarak basının da ilgi odağıydı. Öger, purosunu yine elinden düşürmedi.

Antalya'nın uslanan çapkını Serkan Eltut, geceye eşi Derya Tangel Eltut ile birlikte katıldı. Müteahhit Kemal Şişman da gecenin evli çiftlerinden. Sosyetenin ünlü ismi Sibel Gül'ün yanında kimin olduğunu yazmaya gerek var mı?.. Tabi ki Vahit Tansoy. Manken Aslı Baş, Haluk Özsevim'le katıldı... Flamingo'dan Barış Ertan ve ekibi de açılışta. Fikret Bayram, Erçin ve Sinem var yanında.

GÖZÜME TAKILANLAR

CeCe'lerin sahibi Cemal Hancı, solist Korhan ve sanatçı ağabeyi Volkan da orada. Sosyetenin hızlı çapkınlarından Özgen Öz'ün yanında Erkan Güleryüz ve Betül var. Birara Yüksel Çakıroğlu ile Barış Sipahioğlu gözüme takıldı. Genç işkadını Lale Çalık ve Ertan Saygın, her zamanki ekiple geldi. Winter'den Meriç Bayraktaroğlu ile ayaküstü görüşüyoruz.

Kısaca, Antalya eğlence dünyasına hızlı giren Sherlock’s, magazin ve sosyete dünyasının ünlülerini buluşturdu. Açılışta yaşananlar bunlar. Bu arada Aydan Şener ile evli milletvekili Ertürk'e ne mi oldu? Sherlock's'ta yeni bir aşk doğdu.

e-mail: sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları