Sherlock’s Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

Sherlock’s Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sherlock’s Restaurant-Bar zincirine İstanbul, Ankara ve Kemer'den sonra bir halka da Antalya'da eklendi

İSTANBUL, Ankara ve Kemer'de bulunan Sherlock’s’un Restaurant-Bar, artık Antalya'da da faaliyet gösteriyor. Eğlence dünyasının kalbi Kaleiçi'nde muhteşem bir partiyle hizmete giren Sherlock’s’un açılışını ünlü sinema sanatçısı Aydan Şener ile birlikte sahipleri Cem Bişkin, Ahmet Orhan, Melih Gündüz ve Şenay Çelik yaptı.

ÜNLÜ SİMALAR

Siyaset ve magazin dünyasından ünlü simaların katıldığı açılış gecesinde gazeteci-yazar Aykut Işıklar, eline aldığı fotoğraf makinesiyle paparaziliğe özendi. ‘‘Eski günlerime geri döndüm’’ diyen Işıklar, bol bol geceye katılan ünlülerin fotoğraflarını çekti. Gecenin bir diğer ünlüsü de Ünal Öger'di. Öger, yanındaki genç kızla eğlendi.

İLGİNÇ İKİLİ

Tarihi Kaleiçi semtinde tarihi dekoruyla dikkat çeken Sherlock’s’un açılışına katılan çok sayıda davetli, sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınlar gibi eğlendi. İçkilerin su gibi aktığı gecede elinden bir an olsun rakı bardağını bırakmayan Aydan Şener'in, DSP Edirne Milletvekili Dr. Ahmet Ertürk ile samimi pozlar vermesi de dikkat çekti. Yüksel ÇAKIROĞLU /DHA

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ile Kemer Sherlock Holmes'in sahiplerinden Mustafa Samut, birlikte eğlencenin tadını çıkarttılar.

Öger Tour'un sahibi Ünal Öger, Beach Model Of Antalya Basın Güzeli seçilen Hayriye Çelik ile birlikte geceye katıldı.

Kemer Devlet Hastanesi Müdürü Kamuran Öztürk ile eşi Süreyya hanım, Başhekim Dr. Güngör Uluer ile eşi Melsah hanım, Antalya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Aziz Akkaya ile öğretmen eşi Fecir hanım ve Döner Sermaye Şefi Halime Ergüden, birlikte eğlendi.

Olympos Halkla İlişkiler Müdürü Aynur Yüksel ile tenisçi Yaprak Akın, güzellikleriyle dikkat çekti.

Sherlock ‘s'un ortaklarından Şenay Çelik, mini elbisesi ve düzgün fiziğiyle göz doldurdu.

Antalyalı manken Aslı Baş, düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekti.

Antalya'nın playboyu Serkan Eltut, açılış gecesine eşi Derya Tangel Eltut ile birlikte geldi.

Kaleiçi'nde yeni hizmete giren Sherlock Holmes Restaurant-Bar'ın sahipleri Cem Bişkin, Ahmet Orhan, Şenay Çelik ve Melih Gündüz, yeni yerlerini açmanın verdiği heyecanı yaşadıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!