En kız kim tartışması

Güncelleme Tarihi:

En kız kim tartışması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

AKDENİZ Muz Festivali kapsamında düzenlenen Alanya Altın Muz Güzellik Yarışması, ilginç tartışmalara sahne oldu. Yugoslav göçmeni Dilek Sadıkoğlu'nun Muz Güzeli seçilmesine büyük tepki gösteren Alanyalı Yeşim Yörük, ‘‘Yarışmada en kız bendim ama karılar seçildi’’ dedi. Yarışmaya Samsun'dan katılan Arzu Canlıaslan da verdikleri emeğin karşılığında muz yemekle yetindiklerini söyledi.

Alanyalı yarışmacı Gizem Tomruk ise yarışmaya ısrar üzerine katıldığını belirterek,‘‘Organizatörler katılımın az olduğunu belirtip benim de katılmamı istediler. Ama karşımıza karıları çıkardılar. Yeterli müracaat olmayınca angut karıları seçtiler’’ diye konuştu. 10 genç kızın katıldığı yarışmada, Dilek Sadıkoğlu birinci, kardeşi Derya üçüncü, İstanbul'dan Sevilay Savaş da ikinci oldu.

Alanya Altın Muz Güzellik Yarışması'nda karı-kız tartışması yaşandı. Yarışmadan elenen Yeşim Yörük (sağ başta), ‘‘En kız benim ama karılar seçildi’’ derken, Arzu Çalışkan (soldaki) ‘‘O kadar emek verdik. karyılığında muz yedik’’ diye tepki gösterdi.

Alanya Altın Muz Güzellik Festivali ilginç tartışmalara sahne oldu. 10 genç kızın katıldığı yarışmada, Dilek Sadıkoğlu birinci, kardeşi Derya üçüncü, İstanbul'dan Sevilay Savaş da (sağda) ikinci oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!