En güzel siyah

Güncelleme Tarihi:

En güzel siyah
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Mankenler Uche dedi

Televolelerde sık sık görünen mankenlere sorduk: Sizce en güzel siyah futbolcu kim. İşte sonuçlar, işte birbirinden ilginç cevaplar...

Yıllardır sürüp, gider güzellik yarışmaları... Alkışlar ve gözyaşları arasında takılan birincilik tacı, gururla oturulan haşmetli taht, kazanılan prestij... Elbette eskiden tüm Türkiye genelinde bir güzellik yarışması olduğu için daha anlamlıymış. Oysa günümüzde her kanalın, her meyvenin, her sebzenin bir kraliçesi seçiliyor. Hatta son dönemlerde erkekler de bu yarışma heyecanına dahil oldular ve ‘‘En güzel pardon en yakışıklı benim’’ diyebilmenin heyecanına kapılıp, ter döker hale geldiler.

Seksi gülüşüyle kazandı

Biz de bir yarışma düzenlemeye karar verdik. Bu yarışmayı kazanana ödül yok, taç yok, taht yok. Ancak çok eğlenceli bir yarışma olduğu kesin. Yarışmacılar; Türkiye Birinci Futbol Ligi'nin zenci oyuncuları. Fenerbahçeli Uche, Mosheu, Johnson, Beşiktaşlı Nouma, Shorunmu ve Siirt Jet Pa'lı Coulibaly. Jüri üyeleri ise Televole'lere sık sık konuk olan birbirinden ünlü mankenler. Çoğunluğu tercihini Fenerbahçeli Uche'den yana kullandı.

Jardel Türk erkeklerine benziyor

Aslında Jardel'i beğenen daha çok. Fakat Jardel zenci olmadığı için seçenekler arasında yoktu. Özellikle mankenler Didem Uzel ve Elizabeth Bozkurt, Galatasarylı Jardel’i Türk erkeklerine benzediği için çok beğendiklerini söylediler. Sonuçta 2000'in ilk ve tek zenci futbolcu güzellik yarışmasını gülüşüyle, bakışıyla ve seksi vücuduyla Uche kazandı.

UCHE DİYENLER

Tuba Özay

Bence en yakışıklı zenci futbolcu Uche. Çünkü atletik yapılı, uzun boylu, alışılagelmiş zenci tiplerine hiç benzemiyor. Anlayacağınız Uche oldukça seksi bir erkek. Benim sevgilim de zenci gibi. Oldukça esmer, kapkara bir adam. Galiba ben zenci erkeklerdenhoşlanabilirim!

Ebru Destan

Annem, erkek arkadaşımın bir zenci olduğunu duysa kesinlikle düşer bayılır. Benim favorim esmer erkeklerdir, ama zenciler değil. Saydığınız isimler arasında tanıdığım tek isim; Uche. Onu da reklamlardan biliyorum. Bence yüzü çok sempatik. Zencilerin hepsinin vücudu güzel oluyor. Kas yapıları mükemmel. O yüzden yüzü en güzel olan zenci, bana kalırsa en yakışıklı zencidir.

Didem Önel

Uche dışında hiçbir ismi tanımıyorum. Bence Uche çok yakışıklı. Yakından hiç görmedim. Aynı ortamlarda da bulunmadık. Bugüne dek ekranda ya da gazetede görüntülerine rastladım. Ancak adamın güzel bir elektriği var. Bakışları etkileyici. Vücudunu da çok beğeniyorum.

Yasemin Koşal

Zenci futbolcuların hepsi birbirine benziyor. Ama içlerinde en medyatiği Uche olduğu için onu seçiyorum. Ebru Gündeş'in klibinde oynadı. Reklam filmine çıktı. Bir de manken Tülin Şahin'le ilgili haberlerini okumuştum gazetelerde. Dediğim gibi fazlasıyla medyatik. Zencilerin fizikleri mükemmel oluyor ama erkek arkadaş olarak bir zenciyi tercih etmem.

Nouma/ BEŞİKTAŞ

Neslihan Yavuzcan

Normalde zenci erkekleri beğenmiyorum. Kabul ediyorum; ırk olarak güzeller, genleri de güzel. Ancak dediğim gibi erkek olarak bana cazip gelmiyorlar. Saydığınız futbolcuların içinde tercih ettiğim isim; Pascal Nouma. Bir kere televizyonda görmüştüm. Zaten zenci gibi değil, Kübalıya benziyor. Yuvarlak, hoş bir kafası var.

Haberin Devamı

İlgi Gövsa

Ben koyu Fenerbahçeliyim. Ancak zenci futbolcular içinde Beşiktaşlı Nouma'yı çok beğeniyorum. Bir kere fiziği düzgün, tay gibi. Üstelik çok da şeker. Futbolun sıkı bir takipçisiyim. Dolayısıyla Nouma Beşiktaş'a transfer olduğu ilk günden itibaren herkese: ‘‘Bu futbolcu çok başarılı olacak’’ dedim. Haklı da çıktım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!