FP'liler birbirine düştü

Güncelleme Tarihi:

FPliler birbirine düştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Belediye hizmetlerinin durma noktasında olduğu Erzurum'da, FP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Ersan Gemalmaz, sorumluların FP'li 4 alt belediye olduğunu duyuran el ilanları dağıttı. Sorunlar ise hâlâ çözüm bekliyor.

Erzurum'un Fazilet Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Ersan Gemalmaz, cadde ve sokaklardaki çukurlarla, toplanmayan çöplerden dolayı kamuoyunda yer alan tepkilere, el ilanı bastırarak yanıt verdi.

Caddelerdeki çukurlardan ve çöplerden dolayı Vali Ahmet Kayhan'dan da ‘‘Halkın mağdur olmasının yanında, turizmi de olumsuz etkiliyor’’ şeklinde yazılı uyarı alan Başkan Ersan Gemalmaz'a, son olarak Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, ‘‘Caddelerden geçerken utanıyoruz. Ne olur bir an önce bu pisliği ortadan kaldırın’’ diye tepki göstermişti.

Cadde ve sokaklardaki büyük çukurlar, içme suyunun sağlıksız oluşu ve çöplerin zamanında alınmamasından kaynaklanan eleştirilerin sık sık gazetelerde yer alması üzerine el ilanı bastıran Gemalmaz, çöpleri toplama görevinin FP'li 4 alt belediyeye ait olduğunu bildirdi.

Vatandaşlar ise ‘‘Büyükşehir ve 4 alt belediye arasında, görevde bulundukları 4 yıldan beri yetkinin kimde olduğu tartışılıyor. Cadde ve sokaklar çukurlarla dolu. Her taraf toz toprak. Çöpler zamanında alınmadığı için salgın tehlikesi söz konusu. İçme suyu sorunu giderek büyüyor. Bunlar ise iş yapacaklarına hala lafla idare ediyorlar’’ dediler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!