En güzel köpekler

Güncelleme Tarihi:

En güzel köpekler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Büyük ilgi görmesi üzerine Antalya'da bir ayda 3 köpek güzellik yarışması yapıldı. Aqupark'taki son yarışmaya 50 köpek katıldı.

BÜTÜN Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da kedi-köpek güzellik yarışmaları büyük ilgi görmeye başladı. Turistik kentte son bir ayda 3 ayrı yerde kedi-köpek yarışması yapıldı. Son olarak Aquapark'ta yapılan ‘‘Pet Karnavalı’’ isimli yarışmaya çeşitli boy ve cinslerde 50 köpek katıldı.

JÜRİ SEÇMEKTE ZORLANDI

Birbirinden ilginç kıyafetleriyle yarışmaya katılan köpekler Aquapark'ı sirk alanına çevirirken, Matsiff, Dalmaçyalı, York Shire Terrier cinsi köpekler hünerlerini gösterdi. Jürinin birinciyi seçmekte hayli zorlandığı yarışmada köpekler kadar sahipleri de heyecanlı anlar yaşadı.

BİR YILLIK MAMA KAZANDILAR

Çeşitli kategorilerde yapılan yarışmanın İş Köpekleri bölümünde Goliant isimli Matsiff cinsi 75 kiloluk köpek 1.'inci olurken, sportif köpekler dalında da birinciliği Lee isimli Dalmaçyalı köpek kazandı. Yarışmanın oyun köpekleri kategorisini ise Kloşe isimli York Shire cinsi köpek aldı. Birinci seçilen köpekler ödül olarak bir yıllık mama kazandı.

Turistik kentte son bir ayda 3 ayrı yerde kedi-köpek yarışması yapıldı. Son olarak Aquapark'ta yapılan ‘‘Pet Karnavalı’’ isimli yarışmaya çeşitli boy ve cinslerde 50 köpek katıldı.

Zeynap Altıok LEE isimli DALMAÇYALI cinsi köpeği ile sportif köpekler kategorisinde birinci oldu.

irdane Acar GOLIAHT isimli MASTIFF cinsi 75 kiloluk köpeği ile İş köpekleri kategorisinde birinciliği kazandı.

Bağnu İlsarı KLOŞE isimli YORK SHIRE TERIER cinsi köpeği ile oyun köpekleri kategorisinde birinci oldu.

Pet Karnavalı köpek güzellik yarışmasına katılan yavrular, jüri önünden geçmeye yaşları tutmadığı için sepette bekledi. İlgi odağı olan yavrular zaman zaman birbirleriyle şakalaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!