Eski sevgiliye dönüş yapanlar

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgiliye dönüş yapanlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'da neler olup bittiğini anlamak bir hayli güç. Şimdilerde yeni moda, eski sevgiliye geri dönüş yapmak. Birçok ünlü kadın yıldız, bugünlerde ya sevgililerini terkedip kocalarına dönüyorlar, ya da kocalarını terkedip eski sevgiliye. Tabii bu işi daha önceki yıllarda yapanlar da yok değil...

Sinema dünyasında saman alevi gibi parlayıp sönen aşklara alıştık. Hollywood'un genç oyuncularının bir bölümü reklam aşklarının kahramanları oluyor. Bir bölümü ise elbise değiştirir gibi sevgili değiştirmeyi marifet sayıyor. İşte bu nedenle Hollywood'da yaşanan aşkların bir listesini hazırlamak olanaksız. Siz listeyi hazırlarken, ünlü oyuncular sevgililerini hatta eşlerini değiştirmiş oluyorlar. Son zamanlarda ise Hollywood'da yeni bir uygulama zihinleri daha da karıştırmaya başladı. Ünlü oyuncular, sevgililerinden ve eşlerinden ayrılıyorlar. Aradan biraz zaman geçtikten sonra terkettikleri kişinin onlar için çok değer taşıdığına hükmedip herşeye yeniden başlıyorlar. Bu yüzden artık boşanmaların da evlenmelerin de pek değeri kalmadı. Kavga edip ayrılan karı kocaları kısa bir süre sonra kolkola görebiliyorsunuz.

Hollywood yıldızlarından sözederken, ‘‘falancanın eski eşi’’ ya da ‘‘filancanın eski sevgilisi’’ deyimlerini kullanmak çok sakıncalı. Çünkü ayrılık haberi basında yer alıncaya kadar dargınlar barışmış oluyorlar.

Kocasına döndü

İşte size yeni bir geriye dönüş öyküsü: Meg Ryan, sinema ve televizyon dünyasında sevimli, hanım hanımcık bir genç kadın olarak tanınıyordu. Sekiz yıldır evli olduğu yakışıklı aktör Dennis Quaid ile de görünüşe göre mutluydu. Fakat günlerden bir gün, ‘‘Gladyatör’’ filminin başarılı aktörü Russell Crowe ile Londra'da bir film çevirmeye kalkışınca, işler karıştı. Meg Ryan ile rol arkadaşı Russell Crowe birbirlerine aşık olmuşlardı. Londra, bu yasak aşk ilişkisinin dedikodularıyla çalkalanıyordu.

Aldatılan koca Dennis Quaid, çok sevdiği karısından boşanmak için mahkemeye başvurdu. Hollywood, bir mutlu yuvanın daha yıkılmasına neden olmuştu. ‘‘Proof of Life’’ isimli filmin çekimleri tamamlandı ve de Meg Ryan Amerika'ya döndü. Yalnızdı. Büyük aşkın kahramanı Russell Crowe Londra'da kalmıştı ve sevgililer ayrılık kararı almışlardı. Kalbi ve gururu yaralanan koca Dennis Quaid, çok sevdiği eşini bağışlamaya hazır olduğunu söyledi ve karısının oğluyla birlikte evine dönmesine izin verdi.

Meg Ryan, yaptıklarından çok pişmandı. Kocasını üzmeyi hiç bir zaman istemediğini açıkladı ve karı koca evliliklerine bıraktıkları yerden devam kararı aldılar.

O bunu hep yapıyor

Ünlü manken Christy Turlington uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Jason Patric'i terketti. Oysa genç çiftin evlenme hazırlığı yaptığı biliniyordu. Christy Turlington'un böyle apar topar sevgilisini terketmesinin nedeni ise bir başka kadın: Sinema dünyasının ‘‘özel’’ kadını Julia Roberts. Erkekler konusunda şıpsevdi oluşuyla tanınan Julia Roberts, günde birkaç kez karar değiştirebilir. Anımsayacağınız gibi yıllar önce, Kiefer Suthernland ile evlenmeye hazırlanırken, genç aktör Jason Patric ile İrlanda'ya kaçmıştı. İşte o İrlanda macerasının kahramanı Jason Patric yeniden devreye girdi. Julia Roberts, nişanlısı genç aktör Benjamin Bratt ile evlenmek üzereyken, eski sevgili gündeme geldi. Julia Roberts, parklarda, caddelerde Jason Patric ile elele dolaşırken fotoğrafları çekildi. Söylentilere bakılırsa, Benjamin Bratt de pek yalnız değilmiş. Birlikte film çevirdiği İsrailli oyuncu Mili Avital ile sıkı fıkı dost olmuş.

Geçmişin izleri

Yakın geçmişte de böyle olaylar yaşandı. Örneğin ünlü yıldız Melanie Griffith, eski kocası Don Johnson ile iki kez evlendi ve boşandı. Hollywood tahmincilerine göre, eğer Antonio Banderas ile tanışıp evlenmeseydi, yine Johnson'a geri dönüş yapabilirdi. Menekşe gözlü yıldız Elizabeth Taylor'un Richard Burton ile iki kez evlenip boşanması da uzun yıllar hatırlandı. Natalie Wood da, eşi Robert Wagner ile iki kez evlenmişti. Gördüğünüz gibi Hollywood yıldızları eski sevgilileri, eşleri pek kolay unutamıyorlar. Galisba onlar geçmişlerine biraz fazla bağlılar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!