Manken dünyasında olanlar

Salih UÇAR
Haberin Devamı

ANTALYA'da yapılan Miss Model Of Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olan ve kraliçelik tacını takan manken Feza Gürsoy'un Club 29'da doğumgünü partisi vardı. O gece İstanbul'da olduğum için katılamadım partiye. 22 yaşına giren Türkiye Güzeli Feza'ya nice yıllar diliyorum.

SEMPATİK GÜZEL

Sevecenliği, dost canlısı oluşu ve sempatik tavırları, magazin dünyasında haklı bir yere getirdi bu güzel kızı. Bu nedenle o, her ne kadar Türkiye Güzeli de olsa, değer verdiği yargılardan kolay kolay vazgeçmez. Benim tanıdığım Feza bu. Değişmeyeceğini umuyorum.

Diğer taraftan yine podyumlarda bir dönem fırtına gibi esen, ancak iş dünyasına atıldıktan sonra elini ayağını çeken manken Nur Erik. Sarı uzun saçları ve 1.80 boyu ile tanıdık onu.

MANKENLER

Uzun süredir sesi soluğu çıkmıyordu. Geçen gece Sky Bar'da doğumgünü kutladı. 26 yaşına giriyordu o gece... Yanında her zaman olduğu gibi meslektaşı ve yakın arkadaşı Şefika Ateş vardı. Nur'a da nice yıllar.

Konu manken dünyasından açılmışken...

Seda Ertan, Ankara Üniversitesi'ndeki öğrenimini dikey geçişle çok sevdiği İstanbul'a kaydırdı. Başak Gürsoy Ajans'la sözleşme imzalayan ve evini de İstanbul Ortaköy'e taşıyan güzel manken, önümüzdeki günlerde bir dizi defile için Mısır'a gidiyor.

Yazarın Tüm Yazıları