Köpek yarışması

Güncelleme Tarihi:

Köpek yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

27 Ağustos'ta Clup Hotel Sera'da yapılacak Kedi ve Köpek Güzellik Yarışması için yüzlerce hayvansever başvuruda bulundu

ANTALYA'nın 5 yıldızlı otellerinden Club Hotel Sera'da 27 Ağustos tarihinde kedi ve köpek güzellik yarışması yapılacak. Şirinyalı Veteriner Kliniği tarafından düzenlenen yarışmaya büyük, orta ve küçük boy ırk köpek ve kediler katılacak ve derece alabilmek için ter dökecek.

SPONSOR FİRMA

Et 2000 ve Hill's Science Plan mama firmasının sponsor olduğu yarışma için şimdiden yüzlerce köpek sahibi başvuruda bulundu. Birinciliği kazanacak kedi ve köpeğe ödül olarak sponsor firmadan bir yıllık mama verilecek. Ayrıca sağlık giderleri de ücretsiz karşılanacak.

JÜRİ ÜYELERİ

Kedi ve köpek güzellik yarışmasının jüri üyeleri şu isimlerden oluşuyor; Afyon Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhanettin Olcay, Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Kutsal ve Hayvanları Koruma Derneği Antalya Şube Başkanı Sevda Kıraç.

Antalya'da Clup Hotel Sera'da yapılacak Kedi Köpek Yarşıması'na büyük, orta ve küçük boy ırk köpek ve kediler katılacak. Hayvanları Koruma Derneği Antalya Şube Başkanı Sevda Kıraç ile Şirinyalı Veteriner Kliniği sahiplerinden Filiz Aktan, ‘‘Yarışmaya herkesi bekliyoruz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!