Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Patroniçeliğe aday

AÜ İşletme Bölümü öğrencisi Ece Gürsel, güzelliğini düzenli olarak spor yapmaya bağlıyor. 4 yıl boyunca Antalya Koleji ve Akdeniz Koleji'nde basketbol oynayan Ece, bol bol yüzüyor.

18 yaşında. Biz onu güzelliği ve başarılarıyla tanıyoruz. Kıbrıs'ta 1999 yılında düzenlenen Miss Model Güzellik Yarışması'nda 2'nci olan Ece Gürsel, geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon kanalının düzenlediği yarışmada da yine Türkiye 2'nci Güzeli seçildi. AÜ İşletme Bölümü öğrencisi Ece, güzelliğini düzenli olarak spor yapmaya bağlıyor. 4 yıl boyunca Antalya Koleji ve Akdeniz Koleji'nde basketbol oynayan Ece, bol bol yüzüyor.

ÖNCE OKUL

Öncelikle okulunu bitirmek istediğini söyleyen Ece, diplomanın her şeyden önemli olduğu görüşünde. Tescilli güzel, ‘‘Okul ile beraber mankenliği yürütebiliyorum. Mankenlikte çok iyi bir yere gelip, daha sonra kendi ajansımı açmak istiyorum. Çünkü mankenlik belirli bir yaşa kadar yapılıyor. Amacım beli bir sürede en iyi yere gelip, ülkemizi Avrupa'da temsil edebilmek’’ diye konuştu.

İDEALİST GÜZEL

Daha önce 3 reklam filminde oynadığını belirten Ece Gürsel, ‘‘Oyunculuk yapmak istiyorum. Beyazperde veya televizyon farketmez. Bu alanda da başarılı olacağıma inanıyorum’’ diyor. Başarıyı sevdiğini ve hiçbir zaman azla yetinmediğini söyleyen Ece, ‘‘Sabırlı ve disiplinliyim. Bu alışkanlığımı spor yaparken kazandım. Özgürlüğüme düşkün ve idealistim. Yapmak istediğim şeyi mutlaka başarırım’’ dedi.

ÇOCUK İSTİYORUM

Cep telefonunu hiçbir zaman yanından ayırmadığını söyleyen Ece, ‘‘Köpekleri de cep telefonu kadar severim. Hayatta tek almak istediğim hediye, beyaz yavru bir terrier. Ancak annem evde köpeğe izin vermiyor. Evlendiğim zaman çocuk sahibi olmak isterim. Çünkü çocuklar başka bir dünya. Onlar hayatın neşesi. Mutlaka çocuk sahibi olacağım’’ diye konuştu.

SAKİN YAPILI

Heyecanlanmayan, sakin bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Ece şunları söyledi: ‘‘Benim için makyaj çok önemli. Makyajsız hiçi dışarı çıkmam. Gece hayatını da çok seviyorum. Ancak, aşırıya kaçmamaya dikkat ediyorum. Bir manken fazla konuşmamalı. Ben bunu yapmaya çalışıyorum. Podyumda ise beğenildiğimi düşünüyorum. Beğenilmek benim için çok önemli’’ dedi.

Çift taçlı: Antalyalı manken Ece Gürsel, Kıbrıs'ta geçen yıl düzenlenen Miss Model Güzellik Yarışması'nda 2'nci oldu. Ece, bu yıl katıldığı bir yarışmada da yine ikinci olarak tacını ikiledi.

Başarılı sporcu:Antalya Koleji ve Akdeniz Koleji'nde 4 yıl basketbol oynayan Ece'nin birçok madalyası ve başarı plaketi var.

İŞTE LİSTESİ:

Parfüm : Jean Paul Gaultter

Makyaj Ürünü : Lancome, Alix Alen

Ayakkabı : Elle

Kıyafet : Mango, Polo

Saat : Swach

Gözlük : Kenzo

Takı : Altın ve gümüş

Arabası : Opel Astra

Tuttuğu takım : Beşiktaş

Eğlence Mekanı : Flamingo, Ally

Müzik türü : Yabancı pop, rock

En sevdiği renk : Pembe, siyah

En son izlediği film : Çığlık

En sevdiği aktör : Sean Canory

En sevdiği aktrist : Julia Roberts

En son aldığı albüm : Candan Erçetin (Elbette)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!