Trabzon dağıldı: 5-1

Güncelleme Tarihi:

Trabzon dağıldı: 5-1
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yaşama savaşı veren İstanbulspor'dan fark yedi

UEFA Kupası'na katılma şansını sürdürmek isteyen bordo mavililer İstanbul'da şoke oldu. İlk yarıyı Murat'la önde kapatan bordo mavililer, Aykut (3), Sertan ve Emre'nin golleriyle çöktü.

STAT: Bayrampaşa

HAKEMLER: Sadık İlhan (***), Sürhat Müniroğlu (***), Kenan Kozak (***)

İSTANBULSPOR: Haluk (**)- Recep (**), Zeki (***), Emre (***)- Timur (***) (Dk.46 Aykut ****), Güven (***), Fuat (***), Murat (***) (Dk.78 Saidou **), Petkov (***)- Demiroviç (***), Sertan (***) (Dk.75 Bruno ***)

TRABZONSPOR: Metin (*)- Macit (*), Nikolovski (**), Gökdeniz (*) (Dk.76 Vugrinec *)- Selim (*) (Dk.58 Mehmet *), Hüseyin (**), Erman (**), Abdülkadir (*), Erol (*)- Fatih (**) (Dk.66 Hami *), Murat Bölükbaş (*)

GOLLER: Dk.28 Murat Bölükbaş (Trabzon), Dk.51 Sertan, Dk.53 Emre, Dk.77, 87 ve 90 Aykut SARI KARTLAR: Murat, Timur

TRABZONSPOR, deplasmanda İstanbulspor'dan beklemediği bir darbe yedi: 5-1. 28. dakikada Selim'in kafayla ileri gönderdiği topu ceza sahası dışına çıkarak uzaklaştırmak isteyen kaleci Haluk ıska geçince, bomboş durumda topla buluşan Murat fileleri havalandırdı: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi. 51. dakikada Demiroviç'in pasında sağ çaprazda topla buluşan Sertan plase bir vuruşla skora denge getirdi: 1-1. 53. dakikada Demiroviç'in kullandığı korner atışına iyi yükselen Emre kafayla topu ağlara yollayıp, takımını 2-1 öne geçirdi. 77. dakikada Güven orta alandan kaptığı topu şık hareketlerle ceza sahasına kadar taşıdı. Sağ kanatta bomboş durumdaki Aykut'u gördü. Bu futbolcu da skoru 3-1 yaptı. 87. dakikada Trabzonspor ceza sahası önünde topla buluşan Aykut rakiplerini bir bir ekarte edip, topu kalecinin solundan ağlara yolladı: 4-1. 90. dakikada Güven, Aykut'u topla buluşturdu. Aykut, sol ayağı ile plase bir vuruş yaptı ve maçın skorunu ilan etti: 5-1.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!