Leeds'e ceza kapIda

Güncelleme Tarihi:

Leedse ceza kapIda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

UEFA'nın İngiliz kulübüne Avrupa Kupaları'ndan men ya da tarihi para cezası vermesi bekleniyor. Ada basını, 'Atılan madeni parayla Leeds, UEFA'nın gazabına uğrayabilir' manşetini kullandı.

LEEDS United yandı... Başkan Peter Ridsdale'in gazetelere tam sayfa yüzmilyonlarca sterlin reklam parası verip, İngilizce ve Türkçe taraftarlara yaptığı 'Lütfen uslu durun' çağırısı boşa gitti. Zaptedilemeyen İngilizler, stat içinde ve dışında holiganlıklarını sürdürüp Hakan Şükür'e de para atınca Leeds'in UEFA tarafından Avrupa Kupaları'ndan bir süre menedilmesi gündeme geldi.

Hakan Şükür'ün başına atılan madeni para sonrası The Sun gazetesinde , ‘‘Leeds'in Avrupa'dan yasaklanması tehlikesi' başlıklı haber yayınladı. Slovak hakem Lubos Michel'in Hakan'ın başına atılan parayı UEFA gözlemcisi dördüncü hakem Vladimir Hrinak'a teslim ettiği kaydedildi. Hakemin maç raporunu bu olayı eklemesiyle salı günü paskalya tatilinden dönecek UEFA'nın soruşturma başlatacağı belirtildi.

Ali Sami Yen'deki maçta dört sarı kart gördüğü için sahada futbolcularını kontrol edememek suçundan 8 bin sterlin UEFA'dan ceza alması beklenen Leeds’e, Elland Road'da da 3 sarı kart ve 1 kırmızı kart görmesi sonrası bu cezanın katlı geleceği belirtildi. Daily Mail gazetesi Hakan Şükür'e atılan paranın pahalıya mal olacağını belirtti, 'Atılan madeni parayla Leeds, UEFA'nın gazabına uğrayabilir' başlığını kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!