Kartal hız kesti: 2-2

Güncelleme Tarihi:

Kartal hız kesti: 2-2
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş, Antalya deplasmanında 2 puan bıraktı

Küme düşme tehlikesi yaşayan kırmızı beyazlı rakibi karşısında hayal kırıklığı yaratan siyah beyazlı ekip, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Beşiktaş'ın golleri Mehmet ve Ayhan'dan gelirken, Antalyaspor Guintchev ve Fazlı ile 1 puanı kaptı.

BEŞİKTAŞ, mutlak galibiyet için çıktığı Antalya deplasmanında 1 puana razı oldu: 2-2. Geçen hafta G.Saray ile berabere kalarak zirve şansını azaltan siyah beyazlılar, Mehmet ve Ayhan ile bulduğu gollerle öne geçti. Ancak puana ihtiyacı olan Antalya'nın 2 golüne engel olamayınca maç 2-2 sonuçlandı.

DAKİKA 14: Antalyaspor'un kullandığı köşe atışından gelen topu kaleci Fevzi elinden kaçırınca, Beşiktaş ceza alanında karambol oluştu. Beşiktaş savunma oyuncuları, topu uzaklaştırmayı başardı.

DAKİKA 20 (GOL): Antalyaspor öne geçti. Bu dakikada Zafer'in kullandığı köşe atışından gelen topa iyi yükselen Guintchev, kafayla topu filelere gönderdi: 1-0.

DAKİKA 25: Ahmet Dursun'un düşürülmesinden kazanılan serbest atışta topa Mehmet dokundu. Münch'ün düzelttiği topa Nihat sert vurdu. Top, yan direği yalayarak auta çıktı.

DAKİKA 29 (GOL): Beşiktaş beraberliği yakaladı. Bayram'ın Antalyaspor ceza alanına gönderdiği topu Ayhan geriye çıkardı. Mehmet, sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-1.

DAKİKA 37 (GOL): Mehmet'in pasında topla buluşan Münch, Antalyaspor savunmasının arkasına topu gönderdi. Topla buluşan Ayhan, kaleci Adnan ile karşı karşıya kaldı. Ayhan, kaleciyi de çalımladıktan sonra çapraz pozisyonda olmasına karşın yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-2. İlk yarı bu skorla sona erdi.

DAKİKA 54 (GOL): Antalyaspor'un beralerlik golü geldi. Şenol'un ara pasıyla kale önüne inen Fazlı, sol çarprazdan sert vurup kaleci Fevzi'yi avladı: 2-2

DAKİKA 61: Musiç'in soldan kullandığı uzun taç atışında Mustafa şut attı. Meşin yuvarlak kaleci Fevzi'den döndü.

DAKİKA 62: Ahmet Dursun'un ceza sahası dışından sert şutunda top kaleci Adnan'dan döndu. Schuster tehlikeyi topu kornere çıkarıp uzaklaştırdı.

DAKİKA 79: Musiç şık çalımlarla Beşiktaş ceza sahasına girdi. bu futbolcunun vuruşunda kaleci Fevzi topu sağ köşede yakaladı. Karşılaşma da 2-2 sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!