Yaşamın içinden

Güncelleme Tarihi:

Yaşamın içinden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Şenay’ın kaderi

KARŞIYAKALI Şenay Hanım bir görüşte aşık olduğu Mustafa Özdemir'le evlenmişti. Dört yıllık mutlu bir evlilikleri vardı, ta ki, o uğursuz gün gelinceye, eli bıçaklı hırsız ortaya çıkıncaya kadar...

FIRINCILIK yapan Mustafa, yeni bir otomobil almıştı. İşlemleri tamamlamak için karı-koca Alsancak'a gelmiş, galeride oturup konuşuyorlardı. Bir süre sonra kalkıp otomobili parkettikleri yere doğru yürürken, Şenay hanım otomobilin kapısını birisinin kurcaladığını görüp kocasına söyledi.

MUSTAFA bağırarak koşarken, hırsız, kaçmaya başladı. Güçlü kuvvetli Mustafa, hırsızı yakalamayı başardı. Kısa boğuşmanın ardından hırsız kaçarken, Mustafa kanlar içinde yere yığıldı, hastaneye kaldırılırken öldü. Katil hırsız, Şenay hanımı çok sevdiği kocasından, henüz 16 aylık olan oğlu Fatih'i yeni tanımaya başladığı babasından ayırmıştı.

Polisten kaçış yok

POLİS, görgü tanıklarından ve bir bankanın güvenlik kamerasından katil hırsızı belirledi. Katil, cinayetten, hırsızlıktan sabıkalı Bekir Derince'ydi. Cinayetten bir yıl sonra Bekir Derince, Organize Suçlar Şubesi'nin dedektiflerince nefesleri kesen operasyonla yakalandı.

İZMİR 3. Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz günlerde verdiği kararla Bekir Derince'yi ‘‘Kasten adam öldürmek’’ suçundan 24 yıl 6 aya mahkum etti. Şenay hanım şimdi az da olsa acısının hafiflediğini söyleyip, ‘‘Canımdan çok sevdiğim kocamı benden alan katil gerekli cezaya çarptırıldı. Fakat, şehrin göbeğinde bir psikopat beni sevdiğimden ayırdı, oğlumu ise yetim bıraktı’’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!