İlhan Söyler: Helal olsun

Güncelleme Tarihi:

İlhan Söyler: Helal olsun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2000 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Öyle bir maç ki, yürek dayanmaz. Maçtan önce stres, maç başlıyor stres... Biz oturduğumuz yerden heyecanlanıyoruz, sahadaki çocuklar ne yapsın? Neyse, beklenen an geldi ve oyun başladı. Top, bir bizim kalemizde, bir onların... Kader anları geçti, Emre'nin derinleme bir pasını gördüm, Hakan ceza alanında. ‘‘Yavrum Hakan, vur’’ diyoruz. Gecikme yapıyor, bizim damarlarda kan dolaşımı fazlalaşıyor. Pat diye düşürüldü. Cesur hakem de pat diye penaltı düdüğünü çaldı.

Gözümüz kaleci ve atışı kullanacak olan Hagi'de. Kapasak bir türlü, kapamasak bir türlü. Çaktı, derin bir ‘‘Oh’’ çektik, oturduk. Leeds'in oyunu bırakmaya niyeti yoktu. Sağlı sollu ataklarla G.Saray'ın kalesine yağmur gibi geliyordu. İşte o sırada Hakan, Arif, Hagi, Okan biraz daha çabuk olsalar, iki-üç gol daha olması işten bile değildi. Yüksek adamları vardı. Bir şeyler olacağını sezinliyorduk, oldu da... Daha sonra çok şeyler olacaktı. Ama kalede Taffarel vardı. Çizgi üzerinde inanılmaz işler yaptı.

AH EMRE AH...

Leeds, dalgalandı, duruldu. G.Saray koştu arkadan. Hagi'nin ara pası, Hakan'ın nefis golü... ‘‘Koştum, ardından da vurdum’’ dedi. Ah Emre ah... Bu genç yaşta bu sinir ne kerata. Belli ediyorsun kendini. Ölü bölgede sert oynamakla ne işin var.

Tabii tribünden her şey kolay geliyor. Tarihinde ilk kez finale kalacaksın. Ne kadar ‘‘yürekliyim’’ desen de yanlış yapacaksın. Ufak tefek hatalar affola. Hepinize de helal olun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!