Bugün cimbomluyuz

Güncelleme Tarihi:

Bugün cimbomluyuz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kalplerimiz bugün Galatasaray için çarpıyor. Dualarımız, Cimbom'un zaferi için. En büyük GS

Türkİye bu gece yapılacak olan United Leeds-Galatasaray maçına kilitlendi. Akdeniz'de de nefesler tutuldu, herkes bu maçı bekliyor. Antalya, Burdur, Isparta ve Afyon tek yürek Cimbom'un başarısı için dua ediyor. Her köşede bir Galatasaray bayrağı.

Zafer Şarkıları

KarŞIlaŞmaya 2-0 avantajla başlayacak olan Galatasaray maçını izlemek için Cine-5 yayını yapan otel, bar, cafe ve işyerlerinin rezervasyonları iki gün önceden doldu. Akdeniz'de, herkesin dilinde zafer şarkıları var. Dört gözle zaferi bekliyoruz.

İşte sportmenlik

Antalyaspor ilk kez bir tabuyu yıktı ve başkanından menajerine, futbolcusundan teknik adamına kadar tümü ‘‘Bu gece Cimbomluyuz’’ dedi. Ve Antalyaspor bu gece Galatasaray için alkış tutacak.

Zirveden mesajlar

Allah GS'nin yanında olacak

Ertuğrul Dokuzoğlu (Antalya Valisi-Galatasaraylı) Doğuştan fanatik Cimbomluyum. Turu geçeceğimize inanıyorum. Ancak bu aşamada İngiltere'de Allah GS'nin yardımcısı olsun. Her zaman olduğu gibi yeneceğiz.

Türk bayrağı dalgalanacak

Hayrettin Barut (Afyon Belediye Başkanı-Fenerbahçeli): UEFA'nın tüm ayak oyunlarına rağmen Galatasaray galip gelecek.

Taşkınlığa dikkat gerek

Yusuf Ziya Günaydın (Isparta Belediye Başkanı-Galatasaraylı): 65 milyon insan Galatasaray'ın arkasında dua ediyor.

Milli maçı oynuyoruz

Necdet İlgün (Burdur Belediye Başkanı-Galatasaraylı): Galatasaray ulusal bir ödül kazandırdı. Bu maç artık milli maç oldu.

Yüreğimizle yanlarındayız

Esra Keskinol (Milli manken-Beşiktaşlı): Bu gece Cimbom'un tur atlaması için dua edeceğiz. Bu sadece takımın değil Türkiye'nin sorunu haline geldi. Bütün yüreğimizle İngiltere'de olacağız.

Akdeniz bugün sarı kırmızı

Türkİye bu gece yapılacak olan United Leeds-Galatasaray maçına kilitlendi. Akdeniz'de de nefesler tutuldu, herkes bu maçı bekliyor. Antalya, Burdur, Isparta ve Afyon tek yürek Cimbom'un başarısı için dua ediyor. Karşılaşmaya 2-0 avantajla başlayacak olan Galatasaray maçını izlemek için Cine-5 yayını yapan otel, bar, cafe ve işyerlerinin rezervasyonları iki gün önceden doldu.

VİZEYİ ALIRIZ

Antalyaspor ise kuruluşundan bu yana ilk kez bir tabuyu yıktı ve başkanından menajerine, futbolcusundan teknik adamına kadar tümü ‘‘Bu gece Cimbomluyuz’’ dedi. Antalyaspor Menajeri Erdal Akpınar, olayların Galatasaray'ı etkilemeyeceğini belirterek, dünyanın en iyi takımlarından Cimbom'un final vizesini alacağını söyledi. Antalyasporlu Burhan, ‘‘Cimbom turu geçecek bir skorla dönecektir’’ dedi.

KALPTEN DESTEK

Türkiye liglerinde değişik renklere gönül veren Akdeniz'de yönetici pozisyonundaki vali, belediye başkanı ve üst düzey bürokratlar da kalplerinin bu gece Cimbom için atacağını söylediler. Turizm ve iş dünyasının patronları da Galatasaray'ın başarısı için canı gönülden destek verdiklerini ifade etti. Sokaktaki vatandaş ise, ‘‘Fener, Beşiktaş farketmez bugün Cimbom'u tutuyoruz’’ şeklinde konuştu.

Antalyalı Cimbomlar

Antalya Galatasaraylılar Derneği üyeleri de, bu dev maçı Işıklar'daki lokallerinin 400 kişilik salonunda izleyecek. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı M.Tevfik Ceylan, ‘‘UEFA, Türk seyircilerin Leeds'teki maçı izlemesine izin vermedi ama, G.Saray orada yalnız olmayacak. Fatih Terim ve arslanları, Leeds Stadı'ndaki zorlu 90 dakikada 65 milyon Türk'ün yüreklerinden çıkan sesi duyacak. G.Saraylılar olarak sadece turu geçmekle yetinmeyeceğiz, İngilizler'in göz diktiği kupayı da Türkiye'ye getireceğiz’’ dedi.

ne dediler?

Ertuğrul Dokuzoğlu (Antalya Valisi-Galatasaraylı): Doğuştan fanatik Cimbomluyum. Turu geçeceğimize inanıyorum. Ancak bu aşamada İngiltere'de Allah GS'nin yardımcısı olsun. Her zaman olduğu gibi azim ve dayanışma içerisinde hak ettiğimiz galibiyeti alıp, turu geçeceğiz.

Halil İbrahim Daşöz (Isparta Valisi-Galatasaraylı): Yurtiçi ve yurt dışındaki milyonlarca insanımız, manevi varlıklarıyla Galatasaray maçında bütünleşmiştir. Ben Galatasaray'ın tur atlayacağına kesin gözüyle inanıyorum. Bu Türkiye için bayram olacak.

Fuat Ergün (Burdur Vali Vekili-Galatasaraylı): Biz 1-0 veya daha farklı yenerek finale gideceğiz. Biz İngiltere'ye futbolun getirmesi gereken dostluğu kardeşliği götürüyoruz, onların yaptığını yapmayacağız

Bekir KUMBUL (Büyükşehir Belediye ve Antalyaspor A.Ş Başkanı): Cimbom özellikle yurtdışı maçlarında Avrupai futboluyla dikkat çekti. Teknik, taktik gücüyle Avrupa'ya oturmuş takım. Finale Galatasaray çıkar.

Hayrettin Barut (Afyon Belediye Başkanı-Fenerbahçeli): UEFA'nın tüm ayak oyunlarına rağmen Galatasaraylı futbolcuların sahada gücünü göstererek Türk'ün bayrağını zirveye dikeceğine inanıyorum. Fenerbahçeli olarak Cimboma başarılar diliyorum.

Necdet İlgün (Burdur Belediye Başkanı-Galatasaraylı): Galatasaray ulusal bir ödül kazandırdı. Bu maç artık Galatarasay'ın maçı olmaktan çıktı ve milli maç oldu. Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı bütün takımların tarafları olarak maçı destekliyoruz.

Yusuf Ziya Günaydın (Isparta Belediye Başkanı-Galatasaraylı): 65 milyon insan Galatasaray'ın arkasında finale çıkmak için dua edecek. İnanıyorum ki Galatasaray galip gelecektir. Ama maç sonrasında taşkın ve çirkin hareketlerde bulunmayalım.

Mehmet Atay (Kepez Belediye Başkanı-Antalyasporlu): Galatasaray'a güveniyorum aslanlar gibi oynayıp finale yükselecek. Olaylar Cimbom'u hırslandırdı. Turu geçecek olan takım Cimbom'dur.

Süleyman Evcilmen (Muratpaşa Belediye Başkanı-Galatasaraylı): Masa başı oyunlar Cimbom'u kamçıladı. Galatasaray, iyi bir sonuçla dönerse Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonsporlular, Cimbom'u finale kalması için dua edecektir.

Muhittin BÖCEK (Konyaaltı Belediye Başkanı-Galatasaraylı): Galatasarayın bu maçı alması gerektiğine inanıyorum. Türkiye'nin temsilcisidir, finalde oynar. Olay çıkmaması için dua ediyorum. Oradaki Türkler takımımızı destekleyecek.

Natık Canca (Emniyet Müdürü-Galatasaraylı): Bu maç Türkiye'nin bir olimpiyatıdır. Spor güzelliktir. Bu maçta da güzellik kazanacak. En güzel Galatasaraylı'dır. Onun için de bu gece gülen taraf olacağız.

Tunay Altınpınar (ATSO Başkanı-Beşiktaşlı): Galatasaray ile beraberiz. Onlara güveniyoruz. Galatasaray'ın kazanması için dua ediyoruz. Elimizden geleni yapıcağız. Dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey de yok.

Erdal Akpınar (Antalyaspor Menajeri): Olayların Galatasaray'ı etkileyeceğini zannetmiyorum. Bugüne kadar adını Avrupa'da duyuran Galatasaray İngiltere'den final vizesini alarak dönecektir.

Ahmet Barut (AKTOB Başkanı-Fenerbahçeli): Cimbomun final vizesi almasını canı gönülden istiyorum. Maçı çok strese soktular ama Galatasaray bu işin peşini bırakmaz. Futbol olarak büyük bir performans yakalayan Galatasaray bunu sahaya yansıtırsa finali oynayacaktır.

Aydın Aytuğ (KETAV Başkanı-Galatasaraylı): Bu maçın iki açıdan çok büyük önemi var. Birincisi Türk futbolunun kaydettiği aşama, ikincisi ise hiçbir suçu yokken Galatasaray ve taraftarına verilen ceza. Tüm bunlara rağmen Galatasaray İngiltere'de destan yazacak.

Esra Keskinol (Milli manken-Beşiktaşlı): Bu gece Cimbom'un tur atlaması için dua edeceğiz. Bu sadece takımın değil Türkiye'nin sorunu haline geldi. Bütün yüreğimizle bu gece İngiltere'de olacağız.

Kamil Çakır (Antalyaspor futbolcusu): Olay sadece futbol olmaktan çıktı, başka yönlere sürüklendi. Benim inancım, Galatasaray'ın Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip iyi bir sonuçla döneceği yönündedir.

Mustafa Gürsel (Antalyaspor futbolcusu-): Futbolcu arkadaşlar tabiki gerginlikten etkilendi. Ancak, saha içine girince bunlar unutulacaktır. Galatasaray, olaylar ne olursa olsun, bu turu geçip finali oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!