Hasıraltı söylemler

Güncelleme Tarihi:

Hasıraltı söylemler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

AALTAY, modern, bilimsel ve çağdaş yönetim anlayışına sahip bir başkan tarafından yönetiliyor. Aynı anda, yüz konuyu birden düşünebilen Zorlu'nun sürekli üreten beyni bu üretilenleri algılamakta zorluk çeken, çıkarcıların entrikalarıyla yoruluyor...Aynı anda yüz konuyu düşünebilen, konudan konuya atlayarak karşısındakini şaşırtan bir zekaya sahip olan Nafiz Zorlu'nun bazen tüm iyi niyeti ve dürüstlüğüyle, ‘‘Hata yaptım’’ demesinin ardında, alınan kararlara etki edenlerin büyük payı var.

Aşağıda Altay için önemli olması gereken ve bazıları da çok önemli olan kişilerin söylemlerini soru şekline sokarak gelin onların kim olduklarını düşünelim.

Ümit takımının maçında bayan hakeme küfür ederek, ceza alan yönetici kim ?

Ümit takımın Göztepe ile oynadığı maçta, ‘‘Kulübeye gerçek Altaylılar yakışır’’ diye kendi adını yazdırıp sahaya çıkan büyük ! Altaylı kim ?

Celal Bölgen'e yönetim kurulu toplantısında, ‘‘Necati'yi nasıl oynatmazsın?’’ diye soran altyapı yöneticisi kim ?

‘‘Haliloviç, topun başından ayrılmıyor. Bütün atışları neden o yapıyor ?’’ diye soran bir yöneticiye, ‘‘Sana hesap mı verecek’’ diye patlayan kim ?

Alınan yenilgiden sonra, ‘‘Bu hocayla bukadar’’ diye kulis yapan kim ?

Zafer Bilgetay'ın gelmesi halinde, ‘‘Ertesi gün istifa ederim’’ deyip, şimdi fotoğraflara girmek için Başkan Zorlu'nun yanından ayrılmayan yönetici kim ?

Turgut Uçar ve Reha Kapsal göreve başladığında, ‘‘Takımı iki çocuğa teslim ettiniz’’ diyen kim ?

‘‘Siz beni arayacağınıza başkan Zorlu'yu arıyorsunuz, haberler bende’’ diyen yönetici kim ?

‘‘Dikkat edin, bu takımı düşürürseniz, tesislerdeki sahaları bile sulayamazsınız’’ diyen kim ?

İstanbulspor maçında, Sinan'a kaçırdığı golden sonra küfreden, Sinan'ın, ‘‘Kim bu adam benim yöneticim mi?’’ diye sorduğu yönetici kim?

Celal Bölgen'i arayıp, ‘‘Bekle Zafer Bilgetay sana görev verecek’’ diyen yönetici kim ?

‘‘Prensiplerimizi çiğnemeye başladık, böyle giderse düşmeyi hakederiz’’ diyen yönetici kim ?

Bu sözlerin sahipleri kendilerini biliyor. Aralarında Altay'ı omuzlayan büyükler de var, kulübü kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirerek kendini tatmin eden küçükler de...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!