Bursa MHK yolunda

Güncelleme Tarihi:

Bursa MHK yolunda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

YeŞİl beyazlılar, Erzurum yenilgisinin faturasını hakem Çetin Sarıgül'e kesti. Yönetim, Sarıgül'ü MHK'ya şikayet etme kararı aldı.

BURSASPOR, Erzurum yenilgisinin faturasını hakem Çetin Sarıgül'e çıkardı. Basın Sözcüsü Şükrü Akyolu, deplasmanda oynadıkları Erzurumspor maçının hakemi Çetin Sarıgül'ü yanlı bir yönetim gösterdiği iddiasıyla Merkez Hakem Kurulu'na(MHK) şikayet edeceklerini açıkladı. Bursaspor Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda Erzurumspor maçını gündeme getirdi.

Yönetim, toplantıda hakem Çetin Sarıgül'ün MHK'na şikayet edilmesine karar verdi. Akyollu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Böyle bir maça verilmesinde şaibe seziyoruz. Sarıgül'ün verdiği kararlarda yan hakemlerle çatışması, Ömer'e haksız yere kırmızı kart göstermesi, oyuncularımızı tahrik etmesi, böyle bir karar almamıza yol açtı.'

Karşılaşmada hakemle tartışan yeşil beyazlı oyuncularını da eleştiren Basın Sözcüsü Şükrü Akyollu, 'Bu konuda da oyuncularımıza ceza verebiliriz. Biz disiplin istiyoruz. Bunda da kararlıyız' dedi. Şükrü Akyollu, bu sezon ilk ona girmeyi, önümüzdeki yıl ise büyük bir sıçrama yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!