Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Emlakbank'ın bahar kampanyası

TÜRKİYE Emlak Bankası'nın bahar dönemi konut satışları başlıyor. Bankadan yapılan açıklamada, bugünden itibaren yeni etap ve konutlar ilave edilerek satışlara sunulacak projeler, İstanbul Bahçeşehir, Sinanoba, Mimaroba, İzmir Mavişehir ile Ankara Bilkent ve Ümitkent'te bulunuyor. Projelerde üretilen konutları avantajlı kredi ve peşin indirim olanaklarıyla satışa sunduğu vurgulanan bankanın açıklamasında, bu yılın Şubat ayından itibaren yuva kredileri faiz oranlarının düşürüldüğü belirtildi. Açıklamada, ‘‘bankanın yeni uygulamaya koyduğu 15 yıla kadar vadeli TÜFE'ye (Tüketici Fiyatları Endeksi) endeksli yuva kredisi sistemi çerçevesinde yılın 3 aylık döneminde 27 trilyon lira değerinde 332 adet konut ve işyeri satışı gerçekleştirilmiştir’’ denildi.

Denizbank'ın internet kampanyası

DENİZBANK, 1-30 Nisan tarihleri arasında internet şubesi açıkDeniz'den işlem yapan herkesin katılabileceği Peugeot 206 çekiliş kampanyası düzenliyor. 17 Temmuz 2000 tarihinde noter huzurunda yapılacak kampanya çekilişinin sonuçları 21 Temmuz'da Hürriyet Gazetesi'nde yayımlanacak. Çekilişe katılmak için, Denizbank A.Ş.'nin internet şubesinden belirtilen tarihler arasında vadeli hesap açma, EFT, havale, Fon alım satımı gibi bankacılık işlemlerinden birini yapmak gerekiyor.

Londra ve Frankfurt birleşme yolunda

LONDRA ve Frankfurt menkul kıymetler borsaları birleşme yolunda ilk önemli müzakerelerini yürütüyor. Financial Times Gazetesi'nin müzakerelere yakın kaynaklardan aldığı bilgiye dayanarak verdiği habere göre, Avrupa'nın bu iki büyük menkul kıymetler borsasının birleşmesinin önünde, iki borsa idaresinindeğerlemesi bulunuyor. Değerleme, Londra ve Frankfurt menkul kıymetler borsalarının birleşmesi halinde, bu iki borsanın hisse senetlerinin birbirlerine göreliliğini belirleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!