‘‘Enfraruj’’

Haberin Devamı

Demet'li gece

ANTALYA Dedikodulu Meyhane'de iki haftadır manken-şarkıcı Demet Akalın sahne alıyor. Geçen hafta izleyememiştim bu haftasonu kısmet oldu. Dedikodulu, Demet'li gecelerde epey yol aldı. Patron Ümit Doğan, önümüzdeki hafta da Demet'i çıkarmayı planlıyor. O gece meyhanenin havası yerindeydi. Halkla İlişkiler Müdürü Elif Çokgezen ve Seçkin Eldin ile aynı masadayız. Flamingo'nun patronu Cevdet Bayram, solist Erkan Güleryüz ve vokalisti Tuğba da Demet'i izlemeye gelenler arasında. İlerleyen saatlerde Demet'in Kanka'sı Murat Şahin de şenliğe katıldı.

Kaprisli sanatçı

Sesinden çok basketbolcu sevgilisi İbrahim Kutluay ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Demet'i en son geçtiğimiz yıl izlemiştim. Güzel şarkıcı, bir yılda hayli yol aldı. Ses tonu, sahnedeki hareketleri, orkestrayla uyumu, müşterilerle diyaloğu konusunda kendini yetiştirdiğini gözlemledim. Güzel mankenin değişmeyen bir huyu vardı, o da kaprisi. O gece ‘‘İlla melon votka isterim’’ diye tutturunca meyhanenin garsonları alarma geçti. Ancak tüm aramalara rağmen bu içki bulunamayınca seksi şarkıcı, vişne votka içmek durumunda kaldı.

Bir de Demet'in hemşehrileri yok muydu? İzmitli 18 yaşında Elif adındaki genç kız gece boyunca pistten inmedi. Bütün meyhane, 4 saat boyunca bu genç kızın yerine oturmadan nasıl oynadığına tanık oldu. Hareketli, kıpır kıpır, yerinde duramayan Elif, gecenin adeta amigosu gibiydi. Buna bizim arkadaşlar da katılınca eğlence ikiye katlandı. Arka masadaki Gölcüklü işadamı da genç şarkıcıya oyuncak ayı hediye etti. Bir ara sahneye çıkan bir gencin söylediği Akdeniz türküleri coşkulu gecenin finali oldu.

Yazarın Tüm Yazıları