Ersümer’in bir gözü Çanakkale’de

Güncelleme Tarihi:

Ersümer’in bir gözü Çanakkale’de
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

ANAP Çanakkale Milletvekili, Başbakan Yardımcısı ve Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Cumhur Ersümer, seçim bölgesinde kontrolu elden bırakmıyor. Ersümer, yatırımların tartışıldığı İl Koordinasyon Kurulu toplantılarını da başdanışmanı Gani Ekin'e izlettiriyor.

DAHA önce Çanakkale Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü ile Lapseki Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Gani Ekin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda, ayrıca Bakan Ersümer'in talimatları doğrultusunda Çanakkale ile ilgili yatırımlarda tek sorumlu olarak gösteriliyor.

DANIŞMAN Gani Ekin, Çanakkale İl Koordinasyon Kurulu'nun son toplantısına katılarak, yatırımların durumu hakkında daire müdürleri, kaymakamlar ve belediye başkanlarının ortaya koyduğu görüşleri dinledi. Ekin, uzun uzun notlar aldı ve toplantının bitiminde Ankara'ya döndü.

GÖRÜŞÜLEN yatırımlarla ilgili son durumları ve alınan kararları, Bakan Cumhur Ersümer'e ileten Başdanışman Gani Ekin, bölgeye yapılan yatırımlarla ilgili Bakanlıklardan kaynaklanan sorunları da takip ediyor, çözüme kavuşturulmasını sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!