Sahneler renklendi

Güncelleme Tarihi:

Sahneler renklendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

‘‘Enfraruj’’

ANTALYA'nın eğlence dünyasında, iki hafta önce başlayan 'ünlü solist' modası, devam ediyor. Bir çok eğlence mekanı için, sahnede sürekli aynı sanatçıya yer vermek yerine, ünlü bir sanatçıyı, hafta sonunda iki galaya çıkartmak daha uygun geliyor. Böylece hem hafta içinde durgun geçen programın zararını çekmiyor, hem de hafta sonundaki canlılığı ikiye katlıyorlar.

Kervansaray'ın başlattığı bu modaya, Dedikodulu Meyhane de uydu. Dedikodulu'da, geçen hafta Selçuk sahne aldı. Meyhanenin bu haftaki konuğu ise Oğuzhan'dı. 28-29 Ocak'ta manken şarkıcı Demet Akalın geliyor.

Sanatından çok basketçi sevgilisi İbrahim Kutluay ile yaşadığı aşkla gündemde kalan Demet, iki gece Ally'nin tarih kokan mekanı Dedikodulu'nun konuğu olacak.

KONUK VE KALYOPİ

Ünlü solist akımını başlatan Kervansaray Türkçe Bar'da, haftasonu Gökhan Tepe sahne aldı. Emin adımlarla giden Türkçe Bar'ın bu haftaki konuk sanatçısı ise, Ümit Sayın olacak. Sayın, cuma ve cumartesi gecesi Türkçe'de.

Antalya gecelerinin renkli ismi Kalyopi'nin, beş yıldızlı Ofo Otel'deki programı devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aynı programı başarıyla sürdüren Kalyopi, formundan da bir şey kaybetmedi. Her zamanki gibi canlı, her zamanki gibi neşeli. Özel şovuyla süslediği programı, ilgi görmeye devam ediyor.

Kentin en iyi iş yapan barlarından Mr. White's'da İzmir'den transfer edilen güzel solist Neslihan sahne almaya devam ediyor. Bu arada bir son dakika haberi... Soho'dan ayrılan Şenay Çelik, Kervan'a katılıyor. Patron Metin Şekercioğlu ile prensipte anlaşan Çelik, önümüzdeki günlerde Kervansaray Türkçe Bar'ın Halkla İlişkiler Müdürlüğü koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Türkçe, Şenay'ın burada göreve başlamasıyla biraz daha canlanacak gibi görünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!