Vekiller kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Vekiller kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

DENİZLİ'de milletvekillerini takibe alıp, çalışmalarını değerlendirmek amacıyla kurulan Denizli Milletvekillerini İzleme Komitesi (DEMİKOM), yeterli katılım olmaması nedeniyle faaliyetine ara verdi. Vekillerin verdiği sözü tutup tutmadığını kontrol edecek DEMİKOM amacına ulaşamadı.

TEMSİLCİLİĞİ ve şubesi bulunan her sivil toplum örgütünün en az bir temsilci göndererek desteklediği komitenin 18 Nisan seçiminden bir ay sonraki toplantısına sadece üç kişi katıldı. Daha sonra da katılım sağlanamayınca Başkan Lerzan Süzük tek başına kaldı.

SEÇİM öncesi adayların konuşmalarını video çekimiyle tespit edip, basın açıklamalarını dosyalayarak, seçimden sonraki çalışmalarını karşılaştırmayı hedeflediklerini belirten Süzük, ‘‘Seçimden önce yoğun katılım oldu. Daha sonra yalnız kaldım. Buna rağmen çalışmalarımı sürdürüyorum'' dedi.

HER ay TBMM dergisini takip eden, Denizli milletvekillerinin verdiği önergeleri dosyada toplayan Süzük, ‘‘Faaliyetimize bir süre ara verdik, ancak bu tamamen bittiği anlamına gelmez. En kısa sürede üyelerimizi toplayıp milletvekillerini izlemeye devam edeceğiz'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!