Ünlülerin terzisinin yeni müşterisi

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin terzisinin yeni müşterisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kendisine ‘‘din adamı’’ denmesini istemeyen Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, çağdaş bir din bilimci kimliğiyle giyimine de özen gösteriyor. Öztürk son olarak, merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'dan başlayarak İsmet Sezgin, Ali Talip Özdemir, Nahit Menteşe, Zeki Başeskioğlu, Necmettin Erbakan, Recep Tayyip Erdoğan ve Ercan Karakaş gibi pekçok ünlü politikacıya terzilik yapan Mustafa Küçükaslan'ın müşterisi oldu.

Prof.Dr. Yaşar Nuri Öztürk, kendisine balıksırtı kruvaze bir ceket, kahverengi kaşmir bir palto diktirdi. Açık renkleri sevmediğini, açık tenli olduğundan bu rengin kendisini iyice beyazlattığını söyleyen Öztürk, bu yüzden koyu renkleri tercih ettiğini belirtti.

Uzunca bir süre giydiği elbiselere iyi baktığını, daha sonra bu elbiseleri çevresinde beğenen insanlara hediye ettiğini dile getiren Öztürk, ‘‘Dinimiz giyim konusunda temiz, şık ve göze hoş görünme gerekliliğini söyler’’ deyip, peygamberimizin kendisine çok iyi baktığını, özellikle giyim kuşam ve temizlik konusunu çok önemsediğini vurguladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!