Alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bayram Fırsatı

Bayram tatili dolayısıyla Eczacıbaşı-Avon, bir promosyon hazırladı. Uygun fiyatlardaki ‘‘Güneş Bakım Seti’’nden en az üç ürün alan herkese plaj çantası hediye ediliyor.

Son eğilimler

1960'lı yıllardan beri dünya markalarını Türkiye pazarına sunan Atap Saatçilik, yılda dört kez yayınlanan Otaplife dergisinin üçüncü sayısını da çıkardı. Yeni sayısında, markalar arasına yeni katılanlar, mevsimin son eğilimleri, İtalyan mutfağının özgün temsilcileri ve Endonezya ile ilgili konular yer alıyor.

Sade, güçlü ve seksi

Paris'te 1999 kış koleksiyonlarının tanıtımına yönelik olarak düzenlenen Pret-a-Porter Defileleri kapsamında, artık dünya modasının önemli isimleri arasına giren Dice Kayek de kreasyonlarını tanıttı. Dice Kayek son defilesinde, kendinden emin kadının, 21. Yüzyılın eşiğindeki güçlü, yalın ve seksi ‘‘maskülin kadınsılığını’’ vurguluyor.

Sportif kalemler

Inoxcrom, sporsever gençlere yönelik Sporty isimli yeni bir kalem tasarladı. Scrikss kalemlerinin yöneticiliğini yapan karikatürist İzel Rozental'in çizgileriyle hayat bulan Sporty tipleri, futbol ve basketbol oynuyor, kayak yapıyor, bisiklete biniyor.

Türk usulü hamburger

McDonalds Türkiye için özel bir lezzet yarattı: McExtra. Taze kıyılmış soğanı, domates, salata ve özel sosları, çeşitli baharat ve soğanla zenginleştirilmiş köftesiyle McExtra farklı bir tada sahip.

Puzzle ile sanat eseri

Sculpture Puzzle ile dünyaca ünlü sanat ezerlerini kendiniz yapabileceksiniz. İntertoy tarafından Türkiye'ye getirilen Sculpture Puzzle ile yapabileceğiniz eserler şunlar: Firavun Sphinx, Mısırlı Kadın Heykeli ve Milo Venüs.

Yeni bir otel

Florya'da geçtiğimiz aylarda, Türk ve uluslararası mutfaklardan lezzetlerin sunulduğu Sedef Restaurant'ı, kapalı yüzme havuzu, havuz başı restoranı, barları, fitness center'ı, konferans, seminer ve toplantı salonlarıyla yeni bir otel hizmete girdi. Bir halkası da Gaziantep'te bulunan Sevcan Hotel şu anda dört yıldızlı.

Maisonette Türkiye'de

Mehmet Ali Erbil'in bornozlu fotoğraflarını sanırız herkes biliyor. Uslu Pazarlama tarafından Maisonette Markası ile Türkiye pazarına sokulan havlu, bornoz ve plaj havlusu koleksiyonlarının tanıtımı 14 Mart'ta yapılmıştı. Mehmet Ali Erbil'in reklam filminin tanıtımından sonra ise Deniz Pulaş, Demet Şener, Eyşan Özhim gibi tanınmış mankenlerle bir defile yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!